1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

NDSL R4 SDHC 2GB/4GB Loading Screen (**NO Email posting or banned**)

Discussion in 'Nintendo DS' started by shamster, Dec 2, 2008.

  1. Laura999

    Laura999 Member

    Joined:
    May 3, 2011
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I also had 'Program Loading Screen' problems, but something different from you, and i followed the instructions from Puggwash and now it works fantastically!
  2. AfterDawn

    AfterDawn Advertisement

  3. chriske80

    chriske80 Member

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi there.
    i have r4 sdhc dual core card.my dsi 1.4.3e. somebody can help for me?
  4. tpthatsme

    tpthatsme Member

    Joined:
    Aug 26, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I think I have your fix Pete. My son's DSi had the same problem. Check one of the Right or Left bumper buttons to see if it is stuck in the depressed state. In my case, my son dropped his DS and bent the corner of the lower DS case to cause an interference with the button and it was stuck depressed. Once I fixed the case by bending the corner back, everything was good. Then my son said "cool, now I can play Donkey Kong". Why don't they ever tell you these things.
  5. theazerty

    theazerty Member

    Joined:
    Aug 31, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi there, you can get all the latest firmares here
  6. jyuli6

    jyuli6 Member

    Joined:
    Oct 31, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hey guys I cant figure out how to make cheats work on r4 I go to r4cce, cheat code editor
    and open the database and choose the cheat save it to my system folder it saves as whatever name you call it.dat is that right if it is how do I get the cheat running on my r4? Please help I need help please...

    From Jason
  7. jyuli6

    jyuli6 Member

    Joined:
    Oct 31, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hey guys I cant figure out how to make cheats work on r4 I go to r4cce, cheat code editor
    and open the database and choose the cheat save it to my system folder it saves as whatever name you call it.dat is that right if it is how do I get the cheat running on my r4? Please help I need help please...

    From Jason
  8. Reneex

    Reneex Member

    Joined:
    Nov 27, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi guys!
    im trying to fix the ds lite of my cousin,
    next week she will go to paris by car and it will be a long trip.
    (im dutch,you see it off my english xd)
    but ive got the same problem, when i put the r4 in it, (he is not fake !)
    and turn it on, he frees on loading.
    very annoying. i lost my usb, and i want to fix it.
    actually i dont like downloading and stuff cause of poison.
    please, someone help me !

    xo,
  9. patatas

    patatas Member

    Joined:
    Nov 30, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi ppl
    ive a r4 revolution for nintendo ds and 2x2gb micro-sd cards.
    on the one card i have ysmenu and works great on all games i play.
    recently i bought the other sd card,also a kingston, loaded the ysmenu to it and also loaded few games.
    everything seems to work great,it loads the ysmenu as normal but when i start game,the prob starts...
    the load indicator in the bottom shows it loads normally,but when 100% loaded and the games supposed to start i get only a white screen...any idea why?
    ive loaded the same games (lego harry potter years 5-7 and Sims 3) from different places incase it was damaged but no success...
    my card is R4i SDHC Upgrade Revolution MicroSD/TF Multimedia Flash Cart v.1.4.1 and sd is kingston 2gb
    thanks in advance :)


    ps.other games works on the same card that is on lego harry potter years 5-7 and Sims 3 are on...only those dont work
    Last edited: Nov 30, 2011
  10. jed13

    jed13 Member

    Joined:
    May 14, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    jed_ixie@yahoo.com
  11. jed13

    jed13 Member

    Joined:
    May 14, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    jed_ixie@yahoo.com
  12. jed13

    jed13 Member

    Joined:
    May 14, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i want it
  13. jed13

    jed13 Member

    Joined:
    May 14, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i have an r4 sdhc revolution for ds (ndsl/nds)
    and it wont work only shows loading... on screen
    i dont know which kernel or what to do plz help
    it used to work
  14. robertoduran

    robertoduran Member

    Joined:
    Aug 12, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i could do with some help please?
    ive got an r4i sdhc unlimited upgrade card,but have no idea what should be on it?
    it shows up in the ds menu (as a boy&girl icon with japanese/chinese writing
    but whatever i put on the sd card doesnt show up?
    as soon as i try to load it, both screens are just blank white?
    any help would be greatly appreciated

Share This Page