1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need For Speed Carbon Help

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by CLIPS3, Feb 26, 2007.

  1. CLIPS3

    CLIPS3 Member

    Joined:
    Feb 23, 2007
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I load swap magic v3.6 on my console and do evrthing, instert the carbon to the ps2 and it wont load up it just stay as blank screen what wrong to it?
     
  2. BIGnewb

    BIGnewb Guest

    you need to rebuild it.just look "rebuild isobuster" on this site and you'll find it!peace
     
  3. baldy316

    baldy316 Member

    Joined:
    Feb 22, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i didn't rebuild n mine works fine with sm 3.6 i used dvd decryptor n burned at 4x on data write yellow never had a prob with them
     
  4. BIGnewb

    BIGnewb Guest

    for some ppl rebuilding makes it work.you are lucky.hope you're happy.hes not.so dont tell him it worked 4 you because that's not helping him.
     
  5. baldy316

    baldy316 Member

    Joined:
    Feb 22, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    sorry if my post pee'd you off
    i only put that to say wot i was using

    CLIPS3 is urs the fat ps2 or slim
     
    Last edited: Mar 1, 2007
  6. CLIPS3

    CLIPS3 Member

    Joined:
    Feb 23, 2007
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    the fat one
     

Share This Page