1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need HDLoader PAL

Discussion in 'PS2 - CD backup discussion' started by FuzzyHead, Aug 24, 2004.

  1. FuzzyHead

    FuzzyHead Member

    Joined:
    Aug 24, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi!

    I have a Problem. I bought a HDLoader CD, but its have a fabrique failure.

    So i wanna ask, if someone could send me the PAL Version of HDLoader? But the PAL Version.

    Thank you!


    GreETZ!
     
  2. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    are you after a self booting hd loader or the free hd loader that you can boot with a modded ps2
     
  3. FuzzyHead

    FuzzyHead Member

    Joined:
    Aug 24, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi!

    Ähm, sry, my english is not so good, cause im from germany.

    I have a CD, which boot from itself. I Start my Playstation (with ModChip) with the CD and a few seconds later, the hdloader screen is shown. But how i said, the CD has a failure, so the cd only sometimes function.

    So i really need a PAL Version of the HDLoader. :)


    GrEtZ!
     
  4. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    ** edited by myself**
     
    Last edited: Aug 24, 2004
  5. FuzzyHead

    FuzzyHead Member

    Joined:
    Aug 24, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi!

    Ok, i had sent you my address!
    Thx!


    GrETZ!
     
  6. FuzzyHead

    FuzzyHead Member

    Joined:
    Aug 24, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi!

    @Devilhunt: Do you have ICQ? So you can send it to my on this way... Plz.


    GreTEZ!
     
  7. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    sorry, i don't have icq
     
  8. FuzzyHead

    FuzzyHead Member

    Joined:
    Aug 24, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hhmm.. ok..

    any other ideas, how we can change this thing??
     
  9. teepcee

    teepcee Member

    Joined:
    Aug 28, 2004
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi,
    Just bought a pal copy of hdloader from hdloader.org.
    I installed a new Maxtor 80gb hd and a sony network adapter, however when I insert the hdloader disk all I get is a message saying 'please insert a playstation or playstation 2 format disk'. Anybody got any ideas!"!!!!!!!
     
  10. FuzzyHead

    FuzzyHead Member

    Joined:
    Aug 24, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I Have the Same Problem!!!

    The Console says, that the inserted CD is not a Playstaion Disc. Only Sometimes, the CD is functionally.


    GreEtZ!
     

Share This Page