1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

need help loading iso'se

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by phamtruax, Mar 2, 2007.

  1. phamtruax

    phamtruax Member

    Joined:
    Feb 10, 2007
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    everytime i download an iso from a torrent and place it into teh iso folder of my memory stickand load it from 3.03 oe-c i get a black screen where the only button that works is the home button. EX daxter does this
     
  2. The_Arc

    The_Arc Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    422
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hmmm

    ->Put a UMD game in the drive
    ->Turn the unit off
    ->Hold "R" when powering on
    ->Goto "Configuration" and make sure "Use No UMD" is set to "Disabled"
    ->Exit recovery and try to run the game again

    If this doesn't work post back

    EDIT:

    Also what type of file is it? ISO, CSO or DAX?
    And what firmware do you have?
     
    Last edited: Mar 3, 2007
  3. phamtruax

    phamtruax Member

    Joined:
    Feb 10, 2007
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    The game is daxter its a cso and its 779 mbs.
    I have 3.03 0E-C custom firmware by the way its pal
    ive tried almost everything possible to make this game work and its giving me a headeache. I hate seeing the black screen
     
  4. The_Arc

    The_Arc Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    422
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I assume you tried the above? If you did, go to the recovery menu again and set the CPU speed to 333mhz under "Game". I've heard many people say they've had problems on low CPU speed.
     
  5. phamtruax

    phamtruax Member

    Joined:
    Feb 10, 2007
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    still nothing, im gonna bash my psp
     
  6. The_Arc

    The_Arc Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    422
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Sounds like a bad dump, do other ISO's work? Make/Download another copy is all i can suggest i'm afraid.
     

Share This Page