1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need help playing my PS2 back-ups without modchip

Discussion in 'PS2' started by __raven__, Jan 16, 2003.

  1. __raven__

    __raven__ Member

    Joined:
    Jan 16, 2003
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i need help to play my ps2 back-ups without a modchip.i tried the swap method and failed.here are my specs.
    version 5 ps2
    sony dru-500a +/- rw ,+/- r

    which type of dvd (+,-,r,rw)should i use(brand names please)i am trying to get this to work without a modchip.please if you can help give me step by step instructions , please no dancing around the question.please help me.thanx
     
  2. dtml

    dtml Guest

    As Far as i know all you do is use the swap trick with the Action Replay 2 disc and it should work with any dvd.
    Not sure about dvd+RW or DVD-RW!
     
  3. __raven__

    __raven__ Member

    Joined:
    Jan 16, 2003
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i have a codebreaker and a gameshark 2 .same process for the Gameshark 2 as the pro action replay right?
     
  4. jhnbnblzd

    jhnbnblzd Guest

    if you don't have a modchip then make sure you patch the game!
     
  5. PS2Gamer

    PS2Gamer Regular member

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Messages:
    153
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Where could the patches be found?
     
  6. __raven__

    __raven__ Member

    Joined:
    Jan 16, 2003
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    where can i get patches for games at?
     
  7. dtml

    dtml Guest

    You dont need patches!
    I can play vice city, devil may cry, etc. without them using the swap method!
     
  8. __raven__

    __raven__ Member

    Joined:
    Jan 16, 2003
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    my problem is i can't get the swap method to work.can't figure out what part of the process went wrong.
    -copying
    -type of program (latest version of nero used because most programs won't recognize the dvd burner)
    -type of dvd medium (+,-,r,rw)
    -brand of dvd medium
    -or method used to swap (knife method used)
    can anyone tell me where i went wrong?
    thanx
     
    Last edited: Jan 17, 2003

Share This Page