1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need Help Putting an Ps1 game on Psp

Discussion in 'Sony Handhelds' started by wiidvd, Aug 13, 2007.

  1. wiidvd

    wiidvd Member

    Joined:
    Aug 6, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have a japaniese game that i want to play on the psp but when i opened the file there were ccd,img,and sub how do i put that in the psp so i can play? is there a way you can change a file to and iso? And whats the best webstie to get game ids?
     
  2. BlkMagic1

    BlkMagic1 Regular member

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Messages:
    1,847
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
  3. wiidvd

    wiidvd Member

    Joined:
    Aug 6, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thanks you!Any more suggestions? Also can someone give me a website that has all the ps1 game ids?
     
  4. BlkMagic1

    BlkMagic1 Regular member

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Messages:
    1,847
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    you can easily make the game id yourself in the popstation
     
  5. wiidvd

    wiidvd Member

    Joined:
    Aug 6, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
  6. wiidvd

    wiidvd Member

    Joined:
    Aug 6, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    tHANK YOU BlkMagic1 THAT WAS VERY Helpful but when i start playing it, it loads fine but when i click start it wont start the game and i remeber somewhere saying i need another controller or something do you think you can help me?
     
  7. BlkMagic1

    BlkMagic1 Regular member

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Messages:
    1,847
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    well maybe the emulation settings may have you as player 2 because you can change which controller port you are using by pressing down the home key when using the ps1 emulator
     
  8. wiidvd

    wiidvd Member

    Joined:
    Aug 6, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    what do you mean preesing down the home key you mean click it. when i changed the asssigned buttons while playong the ps1 emulator i pressed home then something called assign buttons i think then tere were 4 types of controllers i tried them all but didnt work. do you think there is a download to make more controllers on the ps1 emulator or on a different oe firmware?
     
  9. BlkMagic1

    BlkMagic1 Regular member

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Messages:
    1,847
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    there is wait what version of oe or you running because 3.40 oe lets you switch between controller ports
     
  10. wiidvd

    wiidvd Member

    Joined:
    Aug 6, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    im on 3.03 oe-c and has 4 ports.
     
  11. BlkMagic1

    BlkMagic1 Regular member

    Joined:
    Jun 19, 2006
    Messages:
    1,847
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    no it lets you switch from the way the controls are upgrade to 3.10 and up because that lets you go to player 2 or player 1
     
  12. wiidvd

    wiidvd Member

    Joined:
    Aug 6, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    so i have to upgrade to 3.10 oe and up but will some ps1 games still play. becasue i thought psx game are better on 3.03 oe? when i upgrade then ill have how many different kinds of ports and how do i switch to player 1 to player 2? also can you help me on the mem card i made a new post?
     

Share This Page