1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

NEED HELP WITH FTP!!!!!!!!!!

Discussion in 'Xbox - Software discussion' started by R21, Jan 25, 2007.

  1. R21

    R21 Member

    Joined:
    Jan 17, 2007
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ok i modded my box. i connect my box to my wireless internet computer i tried to connect them but it keeps on timing out.i set the type to EHCP and everything i was told to. and it still times out.. what am i doing wrong. do i have to still connect it to the router? need help.....


    -thanks
     
  2. backupguy

    backupguy Regular member

    Joined:
    Jan 7, 2006
    Messages:
    562
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    you should be able to the computers ip, make sure thats what ur trying to connect to and not the router.
     
  3. knockemv2

    knockemv2 Regular member

    Joined:
    Dec 22, 2006
    Messages:
    250
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    plz quit multi posting but yea i had a problem like that today but i just went to my unleash dash and went to start ftp and it worked ur connection might just be to slow to ftp
     
  4. knockemv2

    knockemv2 Regular member

    Joined:
    Dec 22, 2006
    Messages:
    250
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    plz quit multi posting but yea i had a problem like that today but i just went to my unleash dash and went to start ftp and it worked ur connection might just be to slow to ftp
     
  5. R21

    R21 Member

    Joined:
    Jan 17, 2007
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    well when i dont hallf of my questions will never get awnsered. someone asks me somethin, i relpy, never hear from them again. so sorry but.....
     
  6. skew

    skew Member

    Joined:
    Mar 8, 2006
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Is this your first time ftp'ing?
    if it is then its most likly a IP address issue.
    have you ever got your box and pc to connect before?
     
  7. R21

    R21 Member

    Joined:
    Jan 17, 2007
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    yes it is my first time and no i have not connected them before. i did what i was told to: connect them dowload flach but which ip code do i put in? the one it says ip adress or currnt ip other than those 2 things i cant figure out wats wrong.
     
  8. skew

    skew Member

    Joined:
    Mar 8, 2006
    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Do you have a dashboard up and running?
    If so which one?
     
  9. R21

    R21 Member

    Joined:
    Jan 17, 2007
    Messages:
    77
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ok i have the ftp going but how or where to i get the halo 2 maps to mod? off a site or the game i cant find them please help



    -thanks
     
  10. xxteakxx

    xxteakxx Regular member

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    1,506
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    new maps - e/tdata/4d530064/$c/each of the three folders there is a different mappack.

    old maps - off your disc
     
  11. kslice917

    kslice917 Regular member

    Joined:
    Dec 17, 2006
    Messages:
    242
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    If you insert the Halo 2 disk in the xbox, and FTP to it; The files are found in /D/maps/

    Don't forget, you leave the game out, with the tray open until your dash comes up, then you eject the tray, put the disk in, and put it in your xbox. Then do nothing else with your xbox, just FTP to it using your computer.
     

Share This Page