1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

need help with max payne 1

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by kill3rb, Oct 19, 2004.

  1. kill3rb

    kill3rb Member

    Joined:
    Aug 17, 2004
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I tried to burn a copy it went fine, but when i played the game after i finish a mission it just goes to a black screen. Does anyone know why is that? Anyone burn a successful copy of this game? thanks
     
  2. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
  3. kill3rb

    kill3rb Member

    Joined:
    Aug 17, 2004
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    i did use dvd loader. Is it just a bad burn? it's not the dvd i use because all my backed up games work fine.
     
  4. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    did you select the beta 3 option?
     
  5. kill3rb

    kill3rb Member

    Joined:
    Aug 17, 2004
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    no i did not i used the 2nd choice..i'll try it out right now.. thanks

    Another thing is max payne a dvd or a regular cd? I don't have my original with me it's at my friends house. i used a dvd-r to burn this game
     
    Last edited: Oct 20, 2004
  6. kill3rb

    kill3rb Member

    Joined:
    Aug 17, 2004
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ok just tried it with the beta 3 option and it's worse than the first time. I can't even play the game now. The main menu is there and so is the story, but after the story ends it goes back to the black screen.
     
  7. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Last edited: Oct 20, 2004
  8. kill3rb

    kill3rb Member

    Joined:
    Aug 17, 2004
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    oh u used that one...i used cdloaderbeta3...let me try again haha...thanks again

    THANKS A LOT!! it worked hahha i appreciate your help. Thanks!!
     
    Last edited: Oct 20, 2004
  9. devilhunt

    devilhunt Active member

    Joined:
    Aug 30, 2003
    Messages:
    3,367
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    no problem glad you got your backup working
     
  10. kill3rb

    kill3rb Member

    Joined:
    Aug 17, 2004
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    aww man i spoke too soon. It worked for a while it saved the first 2 levels then after that it went back to the blank screen. Any other suggestions?
     

Share This Page