1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need help with PSP browser!!!

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by larrytguy, Nov 12, 2007.

  1. larrytguy

    larrytguy Member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I updated my PSP to 3.71 M33-3 and when I try to open the internet browser the screen just fades and it acts like it is looking for something(it has a busy icon). I have tested my connection and it works! Am I missing something?
     
  2. wichozzz

    wichozzz Regular member

    Joined:
    Mar 10, 2007
    Messages:
    606
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    go to recovery menu
    Advance-> flash1 and reset settings
    then go settings and restore
    format u mem sick.
    hope this help
     
  3. guano

    guano Regular member

    Joined:
    Jun 14, 2006
    Messages:
    2,521
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    I THINK (could be wrong) but it sounds like all you need to do is just delete the history located in PSP/SYSTEM. (I'm pretty sure that's where it is.) However, wichozzz is correct. :) I'm just trying to save you time.
     
  4. larrytguy

    larrytguy Member

    Joined:
    Nov 8, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Thanks wichozzz, I did what you advised, but it is still doing the same thing. I had already formatted the mem stick, but did it again anyway. I tested my connection again and I am still good there, but can't get the browser to pull up.
     

Share This Page