1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need help With Wiikey!

Discussion in 'Nintendo Wii / Wii U' started by Lexarox, Apr 21, 2007.

  1. Lexarox

    Lexarox Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Well i have a problem, I have installed Wiikey 1.2 and it works, for some reason i cant play either Naruto Shippuden or Bleach Wii!

    The reason i dicided to buy WiiKey was to be able to play these games, but i can't play these games. So i was wondering if some1 knew
    how to play bleach Wii or/and Naruto shippuden on the Wii With WiiKey

    if some1 know how i can play these games on the Wii with WiiKey PLZ TELL ME!
     
  2. tyler1993

    tyler1993 Regular member

    Joined:
    Apr 13, 2007
    Messages:
    246
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I'm definitely not an expert, but I believe reading in these forums that Naruto doesn't work with the Wiikey right now. Some kinda of "audiostreaming" problem. If you search the forums, you'll find the actual issue. Apparently, Wiikey is working on a fix which will be provided in the firmware upgrade sometime in the future.
     
  3. AaronJ

    AaronJ Member

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    use WiigionFree to make the ISOs from NTSC-J to NTSC-U for the Wii Games.. everything works!

     
  4. AaronJ

    AaronJ Member

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Oh also - start up the system with the WiiKey 1.2 Setup disc, and go into WiiKey config and turn on "Region Override" in case that other stuff doesn't work.

    This is how I got: Pokemon Battle Revolution, Bleach Wii, AND Naruto to work.
     
  5. Lexarox

    Lexarox Member

    Joined:
    Apr 21, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Tnx For beeing willing to help!
    I Shall try it out
     
  6. ghostboy6

    ghostboy6 Regular member

    Joined:
    Apr 14, 2007
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Naruto as in the Wii NSGNT EX to work?? or is it a gamecube naruto??
     
  7. AaronJ

    AaronJ Member

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Naruto Wii.
     
  8. deussta

    deussta Member

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Audiostreaming issues with the Wii-Key. According to their site, a firmware update is in the works that will fix it.
     
  9. ghostboy6

    ghostboy6 Regular member

    Joined:
    Apr 14, 2007
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    @AaronJ do you have a japanese wii?
     
  10. AaronJ

    AaronJ Member

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    NTSC-U Wii.
     
  11. ghostboy6

    ghostboy6 Regular member

    Joined:
    Apr 14, 2007
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    wtf howd you get naruto wii to work?? as in you were able to play it and not just get a hanged wii after pressing start game?? please tell me what you did :D
     
  12. deussta

    deussta Member

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    45
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    @Aaron" I find it impossible that you are able to play Naruto flawlessly. It does NOT work for everyone else. Please explain to us how you got it to work.
     
  13. bass_hit

    bass_hit Regular member

    Joined:
    Mar 26, 2007
    Messages:
    336
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Heck, I can't even get my Naruto GNT 4 to play right. I'd love to play both...

    Does WiigionFree do GC too?
     
    Last edited: Apr 26, 2007
  14. ghostboy6

    ghostboy6 Regular member

    Joined:
    Apr 14, 2007
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    im not quite sure if it would work on gc games cuz it patches iso's. however patching it manually and having a modchip that has the autoboot feature of diffrent regions works the same.
     
  15. AaronJ

    AaronJ Member

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Oh I haven't played it without hitches. I think I got to the single player and into a fight, after a little while it locked, and haven't played it since.

    Hopefully the WiiKey update will fix these issues.. if not then we'll be outta luck.
     

Share This Page