1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Nero 7.10.1.0 now available

Discussion in 'Nero discussion' started by Guyy, Jul 6, 2007.

  1. Guyy

    Guyy Newbie

    Joined:
    May 29, 2004
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Just wondering if anybody's noticed any difference or improvements yet.


    Download here
     
    Last edited: Jul 6, 2007
  2. binkie7

    binkie7 Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    18,496
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    So far with the new version it seems to have taken care of the audio sync problems that Vision has had for along time now.

    Now I just need to check and see if they fixed the problem burning of multiple recorders that 7.9.6.0 had.

     
  3. Guyy

    Guyy Newbie

    Joined:
    May 29, 2004
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I've noticed that, after 1st use, when i click on Nero StartSmart icon it won't open, whether it does eventually i don't know as i haven't hung around long enough to find out.

    I've re-insalled it twice and still have the same problem. So, i've gone back to Nero7.9.6.0

    wonder if anybody else is experiencing the same.
     
  4. binkie7

    binkie7 Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    18,496
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Haven't had that happen - have used it quite a bit since I installed it.
    So far good on my end - for now :)
     
  5. Guyy

    Guyy Newbie

    Joined:
    May 29, 2004
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    'Must be something i did wrong then. I'll give it another shot soon.

    cheers
     
  6. binkie7

    binkie7 Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    18,496
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Maybe not - you never know with Nero :)
    I did a clean install and ran a registry cleaner cause I had switched some .ax files to fix the audio sync issue that Nero Vision had had for ages.
    That may have made a diff.
     
  7. blivetNC

    blivetNC Regular member

    Joined:
    Nov 8, 2005
    Messages:
    2,380
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    @Guyy,
    had a similar problem and went back to Nero 7.5.7, happy with that version and no bugs.
     
  8. Guyy

    Guyy Newbie

    Joined:
    May 29, 2004
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i'll try this and post back. cheers :)
     
  9. mwinkler

    mwinkler Member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I found that 7.10 has fixed the audio/video sync problem with NeroVision, but now the DVD's are jumpy (staccato effect). I have posted this problem on another thread which originally had to do with a different problem (which is now solved). I just wonder if anyone else is having the same problem. I am trying to burn AVI files - the originals are fine. I have tried burning one episode at a time to the hard disk and it does the same thing (jumpy). Any ideas anyone?
     
  10. starlinex

    starlinex Member

    Joined:
    Jul 13, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I had this problem... fixed it by removing the weird parameter that was added to the shortcut. worked fine after that.
     
  11. mwinkler

    mwinkler Member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have the same problem. What "weird parameter"? How do you remove it?
     
  12. starlinex

    starlinex Member

    Joined:
    Jul 13, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hmm well actually it only half way fixed it. let me open the program but nothing would run. so i reverted back to 7.9.6.0
     
  13. rayrou

    rayrou Member

    Joined:
    Jun 24, 2006
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Everything works fine for my computer (HP with XP). Program has different reaction with different comp or config. So far the best (for me of course) since 7082.
    cheers
     

Share This Page