1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Nero 7.8.5.0 Released---3/20/07

Discussion in 'Nero discussion' started by LABOY, Mar 20, 2007.

  1. LABOY

    LABOY Regular member

    Joined:
    Apr 23, 2003
    Messages:
    524
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Last edited: Mar 20, 2007
  2. zebadee

    zebadee Regular member

    Joined:
    Oct 30, 2005
    Messages:
    429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
  3. donewell

    donewell Regular member

    Joined:
    Nov 10, 2005
    Messages:
    437
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Last edited: Mar 20, 2007
  4. Dinobot

    Dinobot Member

    Joined:
    Jan 16, 2006
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I hope we finally got a Nero Digital AVC profile for the 5.5G iPod in this version.

    Apparently, Showtime can play Blu-Ray now... haven't heard anything about HD-DVD.
     
  5. zebadee

    zebadee Regular member

    Joined:
    Oct 30, 2005
    Messages:
    429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Last edited: Mar 20, 2007
  6. jason7777

    jason7777 Member

    Joined:
    Mar 21, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have a problem, when I am running Vista Aero, and I open Nero 7.7.5.1, I get a frame with nothing in it. If I switch to Vista Basic, and open it, everything works fine. If I switch back to Aero with the panel open, everything stays there, but the background becomes transparent. I also upgraded to 7.8.5.0, and the same thing happens.
     
  7. grayscot

    grayscot Member

    Joined:
    Feb 13, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Is it safe to follow Nero's update instructions for 7.8.5.0 or is it still best to uninstall 7.7.5.1, download and install 7.8.5.0 or is the update not the complete program?
     
  8. jason7777

    jason7777 Member

    Joined:
    Mar 21, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I used the cleantool, then installed it. No problems other than the blank panel.
     
  9. fasfrank

    fasfrank Active member

    Joined:
    Oct 15, 2003
    Messages:
    4,117
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    I just install it over the previous version. I don't seem to have any issues with doing that. It does make the new install go a bit quicker. I downloaded it from: http://www.filehippo.com/download_nero_7_premium/
    It's a lot faster than downloading from Nero.
     

Share This Page