1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

nero oem suite

Discussion in 'Nero discussion' started by ariah96, Feb 28, 2007.

  1. ariah96

    ariah96 Member

    Joined:
    Feb 28, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I recently bought a Philips dvd burner and it came with Nero OEM Suite. The burning rom is Nero 6.6.0.1.4H. When I tried burning a dvd movie, it gave me some error message about not being able to burn copyrighted movies or something like that. I even tried using anydvd. I was told that that version of nero was set so that you could not burn encrypted dvds. Anyone heard anything about this?
     
  2. ariah96

    ariah96 Member

    Joined:
    Feb 28, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Also, if i go to update on the nero site, do I have to pay for that? What versions of nero have recode. I heard thats real good.
     
  3. rulisky

    rulisky Regular member

    Joined:
    Apr 26, 2006
    Messages:
    809
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Try sarching the Nero site for what versions include Recode; I don't have any idea myself.

    I do know that Nero 6.6.0.18 is the most stable version of Nero in the 6 series. Make a note of your s/n and download this version of Nero. You should be able to install it using your s/n when prompted.

    If it won't let you install 6.6.0.18 you can always remove it using the Clean Tool available from the Nero site. Then you can reinstall the version you have in hand.

    You may need some of the free downloads to decode movies before using Nero to burn. Here's the usual list of Free characters:

    DVD Decrypter
    DVD Shrink
    DVDFab Decrypter
    VOB Blanker
    FixVTS
    RipIt4Me
    ImgBurn

    Check the Guides section on AfterDawn for information on "How To".
     
  4. ariah96

    ariah96 Member

    Joined:
    Feb 28, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thanks. does hat version have recode?
     
  5. rulisky

    rulisky Regular member

    Joined:
    Apr 26, 2006
    Messages:
    809
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I don't really use Nero that much. It came with my new burner that replaced a deceased unit. Actually pulled up the menu thing to check. Found a Recode DVD Video button. The blurb on it sounded as if it works like Shrink.

    So, the answer is yes on 6.6.0.18.
     
  6. gwendolin

    gwendolin Senior member

    Joined:
    Jun 29, 2005
    Messages:
    7,528
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
  7. ariah96

    ariah96 Member

    Joined:
    Feb 28, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    do i have to enter my license key or something? plus how much is the upgrade?
     
  8. rulisky

    rulisky Regular member

    Joined:
    Apr 26, 2006
    Messages:
    809
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I think the upgrade should be free. If not you will need to decide.

    Yes, you will need you s/n.
     

Share This Page