1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

NeroVision express burn error log, Xvid codec .avi's

Discussion in 'Nero discussion' started by billybob, Jan 11, 2007.

  1. billybob

    billybob Regular member

    Joined:
    Jan 30, 2006
    Messages:
    917
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Burning xVid .avis to disc.

    I get this error.

     
    Last edited: Jan 12, 2007
  2. vurbal

    vurbal Administrator Staff Member

    Joined:
    Nov 30, 2002
    Messages:
    3,102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
  3. billybob

    billybob Regular member

    Joined:
    Jan 30, 2006
    Messages:
    917
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I do apoligise.

    I was in a rush.

    There we go. Sorry again.
     
    Last edited: Jan 12, 2007
  4. vurbal

    vurbal Administrator Staff Member

    Joined:
    Nov 30, 2002
    Messages:
    3,102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Much better :)
     
  5. binkie7

    binkie7 Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    18,496
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    Hey billybob
    Here's a few suggestions.
    1st thing edit out the serial # - begins w/ 1A and is here in the log:
    [22:07:15] DVDEngine 1A
    Don't need someone else using it.

    Nero API version: 6.6.0.5
    Update Nero to 6.6.0.18. Use these links:
    Package 1
    Package 2 (recode, vision, showtime)

    Write speed=11080 KB/s (8x)
    For these discs and drive take the burn down to 6x or 4x.

    BAO activated
    Turn off Burn at once. Let Nero transcode & save the files temporarily - it will then start the burn.

    Give those a go and let us know.
     

Share This Page