1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New ihas524 b problems

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by William2000, Sep 15, 2012.

  1. William2000

    William2000 Member

    Joined:
    Sep 15, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I just got my new ihas524 b burner and external inclosure. I followed every tutorial, and I cannot burn proper Xgd3's. The firmware that came on it was AL2A already, so I flashed BurnerMax F.W and changed settings in EEPROM in options to Smart Burn...check. Force Hyper and Online Hyper Tuning...check. I pulled up Imgburn and increased buffer to 500mb, put in proper layer-break, am using Verbatim 2.4x 001's and cannot get a good burn. Can someone please help? I also changed advanced settings in imageburn to match EEPROM. This sucks...5 bad burns. I had also done KProbe, but don't know how to load the pics.....the blue on the right is wide and peaked. PI Max is: 173 Average is: 22.34 PI Max is: 11 Average is:.10
     
  2. RIARA

    RIARA Regular member

    Joined:
    Nov 12, 2008
    Messages:
    315
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    28
    check all 4 options in eeprom, clear opc history and power cycle drive. uncheck opc and burnproof in imgburn. burn at 4x then check with kprobe at 4x. these are the stteings i use and have no probs.
     
  3. William2000

    William2000 Member

    Joined:
    Sep 15, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    O.k....I tried to burn another one before I went to bed at 230 A.M.....no luck....I haven't had a chance to try what you suggested, but the drive was shut off last night. I should check all options.... turn the power off and on in the back of the enclosure, and run the 001's at 4X, but uncheck opc and burn proof in image burn..... I'll try it.... thanks. Hey, one more question, when setting up the drive, the instruction said to disable a.h.c.i.... I didn't know what that was, I figured it was a SATA thing... I'm on USB.... Note: The burner is burning the whole disc...... Thanks!
     
  4. William2000

    William2000 Member

    Joined:
    Sep 15, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    No go....did not work. It says unsupported disc, and sometimes to clean it error. My son is playing Mortal right now, that a friend made for me., so I know it probably isn't the system. I'm running it through Kprobe now.....errrrr! I have about 10 Verbatim coasters.
     
  5. William2000

    William2000 Member

    Joined:
    Sep 15, 2012
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    No go....did not work. It says unsupported disc, and sometimes to clean it error. My son is playing Mortal right now, that a friend made for me., so I know it probably isn't the system. I'm running it through Kprobe now.....errrrr! I have about 10 Verbatim coasters. ECC blocks sum (PI/PIF): 8/1..... 0 errors...... PI Max = 113,.... Average = 1.92, and Total = 60075 And PIF Max = 10, Average = .14, Total = 4226..... thanks for helping..
     
    Last edited: Sep 15, 2012
  6. smiffy01u

    smiffy01u Member

    Joined:
    Dec 24, 2008
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Boot up in safe mode by hitting F8 on start up.
    Boot safe mode only and DO NOT do anything on your pc while burning
    Also Kprobe speed needs to be set at 4
     
    Last edited: Sep 19, 2012

Share This Page