1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New JungleFlasher not signing portio64.sys

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by JGoldzilla, Jul 28, 2011.

  1. JGoldzilla

    JGoldzilla Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Ben-Q VAD6038
    Windows 7
    VIA VT6421 RAID (chipset 4)

    ---------------------------

    Ok, I am trying to flash a stock BEN-Q (has 13141 update) with the LTPlus-benq-v1.9.bin FW (post 13141) off of xbins. The problem I am having is that I can't get portio64.sys signed with the new JungleFlasher (v0.1.85.beta).

    I can get it signed with my previous JF though. (v0.1.182)
    I try to use the old version, but it won't return a drive key. Just dumb old Zeros.

    I follow all of the steps in the JF documents. ...nada...

    Please help.
     
  2. gnoby

    gnoby Regular member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    153
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    copy and paste the missing portio64 files from an earlier release
     
  3. JGoldzilla

    JGoldzilla Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I solved the problem. Thanks though. I didn't have the portio64.sys file in the same directory as the JungleFlasher.exe file. I just cut/pasted it. No need to resign.
     
  4. gnoby

    gnoby Regular member

    Joined:
    Nov 11, 2009
    Messages:
    153
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    you do realize that's what i said to do... right?
     
    Last edited: Jul 29, 2011
  5. JGoldzilla

    JGoldzilla Member

    Joined:
    May 23, 2011
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Yeah, sorry. I didnt even read your post before I posted. Still, thanks for the effort!
     

Share This Page