1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

New Max HD Mod for PS3

Discussion in 'PS3 - Modding & Hacking' started by Arcarna, Jul 10, 2007.

  1. Arcarna

    Arcarna Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    This weekend I installed a 250GB hard drive into my PS3, turned it on, formatted it and off I was running. The system recognized the drive fine and after format total space came to 132GB. But you all the know the story about GB ratings and true capacity. Just thought I would inform the community of the mod and the highest HD mod I've seen so far.

    If you have any other mods for the PS3 (originally 20GB) reply or PM me.
     
  2. stephen02

    stephen02 Guest

    not shure what that is lol, i have a 120gb in mine and i can use like 109gb or somin close to that, it should only be a few gigs off the total size lol.
     
  3. ooZEROoo

    ooZEROoo Regular member

    Joined:
    May 26, 2007
    Messages:
    1,459
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    friend of mine put 750 in his thats damn near a tera of storage space i wouldnt mind putting 120 in mine if i could find a good deal on one
     
  4. liamrabey

    liamrabey Regular member

    Joined:
    Jul 14, 2004
    Messages:
    296
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    You shouldn't have lost that much though - thats over 100GB's.
     
  5. Arcarna

    Arcarna Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Sorry... I meant 232GB. I must have hit the 1 on accident. And as far as a 750GB, I have one hooked externally but I'm talking about an in case mod running a 250GB... and the total price for the drive after shipping was only $210.00. Not that bad considering that Sony decided to utilize notebook HDs versus 3.5" HDs. I read somewhere else that there is a 300GB that will fit in case but you have to sacrifice speed due to the the 300GB being a 4200RPM and the WD HD I have is a 5400RPM.
     
  6. canuckerz

    canuckerz Regular member

    Joined:
    Dec 25, 2006
    Messages:
    2,140
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    You must be referring to Fujitsu's 300gb hard drive, I haven't been able to find any retailers for it so far. Who did you get your Western Digital Scorpio from?
     
  7. Arcarna

    Arcarna Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I got the WD from newegg.
     

Share This Page