1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

new V****n Modem router

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by ph2kuk, Jul 28, 2012.

  1. ph2kuk

    ph2kuk Member

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    My old modem packed up a couple of days ago so virmin sent me a modem router to replace it. If I still connect through my old netgear wifi router after disabling DHCP will that still hide my KV ?
     
  2. MICKAH

    MICKAH Active member

    Joined:
    May 14, 2007
    Messages:
    5,764
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    98
    Hide the kryptview? why would you need to hide it?
     
  3. ph2kuk

    ph2kuk Member

    Joined:
    Apr 9, 2008
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I thought I had to have a router between the modem & kv so that virmin can't tell I am using one. So now that they supply me wth router/modem combo I thought I should still need to put my netgear in the line. Am I right or wrong? Is it ok to have direct cable from VM router to kv?
     
  4. portvale

    portvale Member

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I do have done since had the new one same as you over 11 months ago. No problems as yet don't worry.
     
    Last edited: Aug 1, 2012
  5. fintannl

    fintannl Regular member

    Joined:
    Feb 11, 2009
    Messages:
    1,833
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    48
    modem ain't issue. using the traditional port of 12000 says it all
     

Share This Page