1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Newbie Needs Help

Discussion in 'Convert DVD to another format' started by jbiz, Jan 21, 2007.

  1. jbiz

    jbiz Member

    Joined:
    Jan 21, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I am having a couple problems and im not sure what to do i have anydvd version 6.1.0.7 and when i try to burn see no evil and click i get a message that says Creation of DVD files was not successful: NavigationPack 0 VOBU 4 70 26 Clone 6 TCE (thats for see no evil) and for click it says the same thing only its 0 VOBU 4 70 32 6 TCE any suggestions????
     
  2. onya

    onya Guest

    jbiz, please post all the software you use in backing up, and how you use it. The more info the better. :)

    Cheers.
     
  3. jbiz

    jbiz Member

    Joined:
    Jan 21, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    OK im using anydvd 6.1.0.7 in conjunction with clonedvd2...I insert said dvd's into drive and click on the top button in clonedvd2 (copy dvd titles)...I browse to my dvd drive then select that...it then brings up the titles and the program autoselect the main movie title...i click on the next button until it allows me to select GO...when i select go the lil guy starts eating his popcorn and then a few seconds later i get those error messages...I have seen others on here posting that they had no problems at all with burning see no evil and they are using the same programs that i am...Im just wondering if it is something i am doing wrong or what?? I appreciate any help that can be given...
     
  4. onya

    onya Guest

    Hi jbiz, I'm just going through the motions myself to make sure.

    Progress to OUTPUT METHOD, click on DVD writer, then select 8x speed, if this proves no good..maybe 6X speed is the go. Post back and let us know how you go.

    Cheers.
     
  5. jbiz

    jbiz Member

    Joined:
    Jan 21, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Changing the speed did nothing and here is what anydvd comes up with when the dvd is inserted


    Summary for drive D: (AnyDVD 6.1.0.7)
    SONY DVD RW DRU-510A 1.1A APR20 ,2004
    Drive (Hardware) Region: 1

    Media is a Data DVD.
    Booktype: dvd-rom (version 1), Layers: 2 (opposite)
    Size of first Layer: 2084960 sectors (4072 MBytes)
    Total size: 4169920 sectors (8144 MBytes)

    Video DVD (or CD) label: See_No_Evil
    Media is CSS protected!
    Video Standard: NTSC
    Media is locked to region(s): 1!

    RCE protection not found.
    DVD structure appears to be correct.
    Found & removed structural copy protection (Arccos, Puppetlock)!
    Found & removed error zones between files!
    Found & removed bogus title set!
    Found & removed invalid VOBUs!
    Autorun not found on Video DVD.
    Found & removed 6 bad sector protections!
    Emulating RPC-2 drive with region 1!
     
  6. jbiz

    jbiz Member

    Joined:
    Jan 21, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    So now that i posted the anydvd log does anyone have any idea as to how i would back up this movie??
     
  7. Kpasa96

    Kpasa96 Member

    Joined:
    Aug 14, 2005
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I'm not for sure, but whenever I had problems with CloneDVD2 errors there are other programs to try.
    Have you tried DVDShrink first?
    Also here's a program that sometimes copies problem discs for me:
    http://www.ripit4me.org/guide.html

    Danielle
     
  8. onya

    onya Guest

    Do you have any other software installed that may have conflicts? EG: AnyDVD and DvdFab Decrypter?

    I'd try the Ripit4me combo to be honest, as Kpasa96 suggests. (it's all freeware, so no harm in trying) The guide is easy to follow also. Alkohol has posted a guide that is similar.

    http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/422740

    If you intend on trying this method, Disable AnyDVD by right clicking on the red fox head icon then choose disable from there. Reverse to Enable when you need it again.

    Sure it's a muck around, but if one setup won't work, another will.

    Cheers.



     

Share This Page