1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No Apps or Games Folders

Discussion in 'Xbox - Software discussion' started by MrHyde5, May 14, 2007.

  1. MrHyde5

    MrHyde5 Member

    Joined:
    May 6, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I can FTP to my xbox, but the games and apps folders that everyone talks about are nowhere to be found. Any help?
     
  2. gaminguy

    gaminguy Member

    Joined:
    May 13, 2007
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    They should be in E.
     
  3. m0dnewb

    m0dnewb Regular member

    Joined:
    Mar 13, 2007
    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i had the same problem but i just went into the ftp and then i right clicked and pressed create new folder then put

    apps - for applications

    make another and put

    games - well you know

    and make another and call it

    emus - for emulators

    as long as they are under the E: drive it should work fine because mine did
     
    Last edited: May 14, 2007
  4. MrHyde5

    MrHyde5 Member

    Joined:
    May 6, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Even then, nothing shows up in my evox dashboard. What type do the files that i am transferring have to be in? Such as, emulators, games, and other apps?
     
  5. m0dnewb

    m0dnewb Regular member

    Joined:
    Mar 13, 2007
    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ohh ok its not showing up in you dash..

    well then thats a horrible installer that you used..i have attempted to soft mod many many times through action replay and people mess with them and make some of them lame by deleting some options on it.

    so what you should do is uninstall the softmod and delete the installer off you xbox then do the same process again to softmod it and just use a different installer

    look at the tutorial in my signature and it will take you to my tut and it tells you what the size of the file should be around.

    you should have everything there...

    let me know if your problem is fixed or need some additional help
     
  6. MrHyde5

    MrHyde5 Member

    Joined:
    May 6, 2007
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Well I just got DVD2Xbox installed and it shows up and the reason it didn't work earlier was because the file i was using was missing the default.xbe file. Is this what could've been wrong with my emulators?
     
  7. cakes227

    cakes227 Guest

    anything u want to show up in an apps games or emulators folder has to have a default.xbe in the main folder.
     
  8. PAN5Y

    PAN5Y Active member

    Joined:
    Oct 3, 2006
    Messages:
    1,222
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    if u want emulators use aid
     
  9. shinnster

    shinnster Regular member

    Joined:
    Oct 30, 2002
    Messages:
    877
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    do you not have to edit the evox.ini to get things added to the dash menu?
     
  10. cakes227

    cakes227 Guest

    @ pan5y
    i was able to get emulators just fine with sid
     
  11. PAN5Y

    PAN5Y Active member

    Joined:
    Oct 3, 2006
    Messages:
    1,222
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    AID has emulators ready just install them when u insert the disk
     

Share This Page