1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No audio for recorded file with progdvb for HD channels

Discussion in 'High resolution audio' started by prelude2love, Feb 2, 2012.

  1. prelude2love

    prelude2love Member

    Joined:
    Feb 2, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hi .
    Running windows XP32pro and progdvb 6.82.1 professional every thing is ok with audio codecs when watching SD channels.

    for channels with AAC audio codec , progdvb plays audio by "LAV audio decoder" for example ( I can use many other codecs which is installed on my PC already but I am fine with this one) . problem starts when :
    I want to record channels which have AAC as audio , then the recorded file has no ausio stream at all but the video is ok .
    I have tried everything that you may think of .
    can anybody help me ?
     
  2. prelude2love

    prelude2love Member

    Joined:
    Feb 2, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    nobody here ?
     
  3. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,076
    Likes Received:
    80
    Trophy Points:
    128
    have some patience as you haven't waited 24hrs between posts. also we do this on our free time sov you'll just have to wait til somebody who knows comes to this thread.
     
  4. attar

    attar Senior member

    Joined:
    Jun 17, 2005
    Messages:
    11,509
    Likes Received:
    29
    Trophy Points:
    128
  5. prelude2love

    prelude2love Member

    Joined:
    Feb 2, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    ok , waiting , thanx
     

Share This Page