1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

no channels scanning

Discussion in 'Digital TV - UK & Europe' started by tgi, Jan 19, 2008.

  1. tgi

    tgi Member

    Joined:
    Jan 19, 2008
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi,

    I am trying to set up "the box" for my neighbour.

    All the channels scanned at first and then when I tried to upload the keys via his computer none of the channels would work as it said no signal.

    I reset to factory setting and tried to scan again. It starts on 5% but does not find any channels.

    I have tried to scan in my house where I know the signal is fine and still nothing.

    I have updated the system to api version 4.

    I would like to be able to transfer the information from my box to my neighbours but don't know how to do this.

    Is there any files on this site that could help.

    http://eko.4shared.com/account/home.jsp

    I don't know what to do and really need some help.
     
  2. cactikid

    cactikid Active member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    68
    are u sure vers 4 is for box and not for starview 1,also no signal check co axial into cable input
     
  3. CO19

    CO19 Regular member

    Joined:
    Jul 23, 2007
    Messages:
    950
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    'The Box' can only have API version 4.50 for Ireland or 4.51 if you're in the UK version 4.00 will not work on it.

     

Share This Page