1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No graphics when ripping to mp3+g in Audiograbber

Discussion in 'Audio' started by Smallan, Jan 21, 2013.

  1. Smallan

    Smallan Member

    Joined:
    Oct 28, 2006
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi, I've been using Audiograbber for years to rip CDG's to mp3+g, but I just did a clean XP Pro reinstall and now the graphics screen just shows blank, no lyrics. Audio is fine, I dropped the Lame .dll file into the Audiograbber Program folder, it's just the graphic file not ripping successfully.
    Anyone help?
     
  2. Mez

    Mez Active member

    Joined:
    Aug 12, 2005
    Messages:
    2,936
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    68
    You really need to think about what you are doing. There is no graphic on the CD. Audiograbber is getting the graphic from the web. Either there is no graphic where it looks, the tool you had used is not properly installed or the player you were using actually got that info and that is not properly installed now.
     
  3. Smallan

    Smallan Member

    Joined:
    Oct 28, 2006
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Sorry for the lack of clarity in my post, I'm talking about ripping Karaoke CDG's with the lyric graphics files embedded in the left audio channel.
     
  4. Mez

    Mez Active member

    Joined:
    Aug 12, 2005
    Messages:
    2,936
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    68
    OK No suggestions for the fix but I have a very helpful hint. I store all the installs for all my utilities in a folder which I back up to DVD(s) yearly. The functionality may have been dropped due to legal pressure. I learned to do this the hard way. Half my most prized utilities where not available 5+ yrs later when I needed them.
     

Share This Page