1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No more DRES

Discussion in 'Nintendo Gamecube - General discussion' started by WindWaker, Mar 16, 2005.

  1. WindWaker

    WindWaker Member

    Joined:
    Mar 14, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I can't wait to get my hands on cobra 1.0 bios.
    Hopefully it will eliminate the dres once and for all.
    Fingers cross.
     
  2. gulliver

    gulliver Regular member

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    288
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    grrr...next time add a "?" to the end of your thread title, otherwise people like me who would like to see the end of dres will think that there is news in the thread that something will eliminate them.
     
  3. Ize

    Ize Regular member

    Joined:
    Mar 2, 2005
    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    lol

    Same!
     
  4. rasmatazz

    rasmatazz Member

    Joined:
    Feb 11, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    same here ... :)

    But is cobra 1.0 announced somewhere ?
     
  5. gulliver

    gulliver Regular member

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    288
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
  6. koteshi

    koteshi Regular member

    Joined:
    Feb 1, 2005
    Messages:
    128
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    hmm, I read at maxconsole.com that the new cobra 1.0 will eliminate all DREs. But for me it doesn't matter, because I haven't had any DREs since I began with burning "homebrew" GC software ;)
     
  7. gulliver

    gulliver Regular member

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    288
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    well, koteshi, consider yourself one of the lucky ones. actually, at maxconsole it says they fixed the idle bug, so all dre's from idling will be gone:)
     
  8. Ize

    Ize Regular member

    Joined:
    Mar 2, 2005
    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    You can also run +R media.. I am running MARIO PARTY 5 on a +R DVD, been running for 4 hours and counting still no DRE's, thats with 2 hours of title screen idle, playing from 30, then back to idle..
     
  9. Ize

    Ize Regular member

    Joined:
    Mar 2, 2005
    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    now been 7 hours and I havn't had a single DRE on a VERY DRE prone game Mario Party 5
     
  10. gulliver

    gulliver Regular member

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    288
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I switched to dvd+r's yesterday and all my mario tennis dre's are gone:)

    btw...what's with the advertisements?
     
    Last edited: Mar 20, 2005
  11. koteshi

    koteshi Regular member

    Joined:
    Feb 1, 2005
    Messages:
    128
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Yesterday I got my first DRE ever with Eternal Darkness. But after that I switched to DVD+R and everything works perfect.

    BTW: Eternal Darkness is a really amazing game.
     
  12. gulliver

    gulliver Regular member

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    288
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yeah, I have eternal darkness; I still need to burn it. Does the audiofix work good on it?
     
  13. koteshi

    koteshi Regular member

    Joined:
    Feb 1, 2005
    Messages:
    128
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    After using the Audio Fix the sound is great :)
     
  14. SuperTed

    SuperTed Regular member

    Joined:
    Aug 23, 2004
    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yeah about the audio thingies.
    I was wondering something about that.
    Is audiofixing needed when using the non-mod GCos or anaconda?
     

Share This Page