1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

No roms appear in snes station!

Discussion in 'PS2 - CD backup discussion' started by Notyu, Jun 11, 2007.

  1. Notyu

    Notyu Member

    Joined:
    Jun 11, 2007
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    ok, i made the bin with cdgenps2 by puting everything in that was required. im suppose to put it in with the rom folder last but its always in alphabetical order. when i use it, it says that theres no roms when there is, and my comp also says it. my comp. may not matter, because i've seen seemingly empty folders in officail disks, but whats wrong with wat i do?
     
  2. pepsimaxx

    pepsimaxx Regular member

    Joined:
    Jan 9, 2006
    Messages:
    649
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    do the roms have an extention of .smc? The roms wont be picked up like that.

    If its just "Killer Instinct" and windows picks it up as "File" and your emulator picks em up file then Bingo, theres your prob.

    it needs to be "Killer Instinct.smc" as opposed to "Killer Instinct".

    If thats the case, get the program File Renamer and rename all the files with an ext of .smc. This is an easy way to do it. Just make sure you know what your doing before you change all the names to
    rom-1.smc
    rom-2.smc
    then you wont know what your playing. hehe :)
     
  3. Notyu

    Notyu Member

    Joined:
    Jun 11, 2007
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    roms-1.smc and roms-2.smc? do i have to name it like that or can i just
    name it 6-7 charachters like some say said to do? i did everything else of wat u said BEFORE the tutorial.
     
  4. Notyu

    Notyu Member

    Joined:
    Jun 11, 2007
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    is it the way i burned it or something cause im stumped
     
  5. pepsimaxx

    pepsimaxx Regular member

    Joined:
    Jan 9, 2006
    Messages:
    649
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    no im saying DONT change the names to rom-1 rom-2. they all have .smc though?
     
  6. Notyu

    Notyu Member

    Joined:
    Jun 11, 2007
    Messages:
    51
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    yes, and i solved it! i forgot to change the length of the names to 6-7 characters. well, i did but forgot to save the file.problem solved.
     
  7. pepsimaxx

    pepsimaxx Regular member

    Joined:
    Jan 9, 2006
    Messages:
    649
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    hoorah! glad you got it solved out.
     

Share This Page