1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

no sound in ladder 49

Discussion in 'DVDR' started by tcop360, Mar 18, 2005.

  1. tcop360

    tcop360 Guest

    I am having trouble making a back up copy of ladder 49 . I use dvddecrypter and then use dvdclone2 and then burn it all is well . except when i put the dvd in my player. It will play the main menu with sound and with no problem but when i start the movie it will play perferct except one thing there is no sound , I tried every sound types and i have wasted 5 disc over this one dvd back up . does anybody have any ideas what the problem is . Thanks
     
  2. bbmayo

    bbmayo Active member

    Joined:
    Oct 31, 2004
    Messages:
    5,088
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Dont know?? Mine worked fine. Could try just doing the main movie only and see if that works?

    I used CloneDVD2 & AnyDVD if taht matteres?
     
  3. jacsac

    jacsac Regular member

    Joined:
    Jan 19, 2005
    Messages:
    118
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I used shrink with no probs. Sounds like it might be in DTS(unless you have DTS). Can you pick the audio in the movie menu?
     
    Last edited: Mar 18, 2005
  4. tcop360

    tcop360 Guest

    I haven't tried that , Pick the sound in the main menu options. I will check that out tonight thanks
     
  5. Akazecks

    Akazecks Regular member

    Joined:
    Oct 19, 2003
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I get the same problem. So help will be appreciated.
     
  6. bbmayo

    bbmayo Active member

    Joined:
    Oct 31, 2004
    Messages:
    5,088
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Akazecks,
    What proggys are you using?
     
  7. Akazecks

    Akazecks Regular member

    Joined:
    Oct 19, 2003
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Just DVDShrink. I make a full movie copy. With the english track. I remove the french track and the english 2.1 track. It runs great, except, no sound.
     
  8. seandesad

    seandesad Guest

    is your sound card 5.1? perhaps you need the 2.1 for your system????
     
  9. Akazecks

    Akazecks Regular member

    Joined:
    Oct 19, 2003
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    OMG. I never even thought about that lol. I just tried it on my DVD player since it has 5.1 support and it works great. Thanks So much. Saved me from making another copy. I love this back up thing with DVDs. Originals are all scratched, takes forever to load and skips, but not the backups. lol. Thanks.
     
  10. seandesad

    seandesad Guest

    excellent!!! glad to be a help
     
  11. bbmayo

    bbmayo Active member

    Joined:
    Oct 31, 2004
    Messages:
    5,088
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    There must be something wrong with your sound card in the computer because it should play the sound weather it is 2CH or 5.1CH....

    Can you hear sound from original DVD's in your DVD ROM?
     
  12. Akazecks

    Akazecks Regular member

    Joined:
    Oct 19, 2003
    Messages:
    186
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I have the kard set for headphones. I took out the 2.1 english mode from the dvd. I guess it would work with 5.1 enabled. Works on my dvd. So im happy. Original works fine too. I bookmarked that site. Very useful.
     

Share This Page