1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Now what?

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by Deazy, Mar 15, 2007.

  1. Deazy

    Deazy Member

    Joined:
    Mar 14, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Right so i managed to downgrade to 1.50 and in my GAME/MEMORY STICK i have

    DEVHOOK launcher mod 1.35;
    Escape DEVHOOK from FW2.xx;
    PSP Update ver X.YZ;
    TA082 IdStorage Change;
    Polyphonic sample by Shine;
    SystemParam;
    NandDumper;
    Kernel Dumper Sample;
    IplDumper;
    Cube Sample

    Ive looked around but there isn't any ISO folder in the PSP game folder or newhere in the MS Root so i made one in PSP\GAME and put a CSO in there.Every time i load up DevHook i choose "UMD Select", it shows the "usbhostfx0:/" but doesnt let me go any further.

    any ideas?
     
  2. Megaman17

    Megaman17 Regular member

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    508
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Create a folder 'ISO' (All Caps) in the MS ROOT,
    place ur ISO/CSOs inside the folder.

     
  3. paul91

    paul91 Regular member

    Joined:
    Sep 27, 2006
    Messages:
    970
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ok since u have the update 'X.YZ' i presume u downgraded from 3.03? first thing u need to do is format your memstick coz if u run that update then u will brick your PSP ;)
     
  4. Sudds

    Sudds Active member

    Joined:
    Sep 12, 2005
    Messages:
    3,703
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Format your Memory Stick now that your on 1.50 and download the 303OE-C from my sig.
    Place the flasher folders into GAME and run the update.
     
  5. Deazy

    Deazy Member

    Joined:
    Mar 14, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Ok have done and my ISOs now show up HOWEVER...

    Everytime i load the CSO the PSP restarts in german and doesn't play the game lol!?

    here are my DevHook Settings...

    Target : (reboot XMB)
    UMD-MODE : ISO ANYUMD
    FIRMWARE : ms0:/dh/271 (MS HOOK)
    CLOCK : 222Mhz/111Mhz
    UMD ver. : 2.xx -> 2.00
    ADVANCE : remote controller,0x89200000
    Autorun : Disabled
    Screenshot : Capture to MS
    XMB Keys : Single-Key Style
    Flash0/1 : None/None
    BATTERY : 3.959V
    USBHOSTFS : Connected

    Anything i done wrong? Really wanna kick ass on Budokai lol
     

Share This Page