1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ntl internet

Discussion in 'All other topics' started by thecraigc, Apr 25, 2005.

  1. thecraigc

    thecraigc Regular member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Messages:
    945
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    hi,

    just on sunday i was at my grandas house becase his internet was not working, so i went up to have a look, but i could not fix it. can anyone help, the computer registered a connection between the modem an the CPU but it did not register a connection between the modem and the phone line, i cheaked the wire and made sure all connections were all plugged in correctly but nothing happened, can anyone help...

    !!thecraigc!!
     
  2. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,091
    Likes Received:
    84
    Trophy Points:
    128
    windows sees the modem, does it do the diagnostic tests ok & is there a dial tone found when trying to dialup
     
  3. thecraigc

    thecraigc Regular member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Messages:
    945
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    yes it is broadband and when i tried to reconnect it done the annoying tone that sounds like an iratated donkey

    !!thecraigc!!
     
  4. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,091
    Likes Received:
    84
    Trophy Points:
    128
    can you replace the phone cord between the wall jack & the modem. can you try the modem on another line & a computer to see if problem follows or not
     
  5. thecraigc

    thecraigc Regular member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Messages:
    945
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    it's OK he got the ntl guy and he fixed it free of charge.

    !!thecraigc!!
     

Share This Page