1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Odd Jtag issue

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by MindsEye, Oct 31, 2011.

  1. MindsEye

    MindsEye Member

    Joined:
    Mar 13, 2005
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have a Jtag that has been working fine... I updated the latest dash and all was fine and dandy... then my wife went to play with it when i was gone and she went thru the "new user startup" thingy that teaches you how to use your xbox, and after a reboot there has been no video signal ever again.

    the box looks like its working green lights as normal... but no video signal at all.

    Anyone have any idea what this could be and how to possibly fix it?

    Have tried resetting the display settings with the hold Y and pull right trigger at boot up but that didnt work.. tried all manner of versions of it to be sure.. waiting a while... pushing simultaneously etc.

    I also tried to do blindly call up the shut down menu with the center button on the joystick and 2 down to shut down the xbox but nothing happens.
     
  2. MindsEye

    MindsEye Member

    Joined:
    Mar 13, 2005
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Bump as this is still not fixed... please any help is welcome!

    Have also tried booting it into xell but that doesnt work either.. no vid or audio signal.

    I think the Y button video reset didnt work because the controller never connect to the xbox. It just blinks. I cant tell if the box is actually booting and not sending any signal or if its crashing while still running and never getting to the actual started mode.
     

Share This Page