1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

originals not always loading

Discussion in 'Nintendo Wii / Wii U' started by NoName79, Sep 8, 2007.

  1. NoName79

    NoName79 Member

    Joined:
    Sep 8, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have a ntsc/usa wii wiikey'ed (reconstructed legs) My backups work fine ( sometimes have to load them twice to get working) but i also sometimes have problems with original games( take 2-3 times to get them to load) it that a normal issue? or is it a solder prob...
     
  2. DavGerm4

    DavGerm4 Active member

    Joined:
    May 25, 2006
    Messages:
    2,409
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    It could possibly be a Solder issue! I modified a Wii and the system would have problems playing games! The Backups had a few issues, and the Originals would have trouble as well! I figured it was the soldering job, and worked on it a bit (eventually just too the damn chip out) and it finally was working with no problems whatsoever!
     
  3. NoName79

    NoName79 Member

    Joined:
    Sep 8, 2007
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    could over heat be an issue?

    i turned my wii vertically and now i have yet to have a dre
     
  4. Thinone

    Thinone Regular member

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    806
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    if its working leave it lol

    i personally have always had my wii vertical, never had an issue
     
  5. ziggi_83

    ziggi_83 Regular member

    Joined:
    Nov 20, 2006
    Messages:
    826
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    If it aint broke dont fix it ;)
    rather *** but im bored so ill write it
     

Share This Page