1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Pack Header Not Found

Discussion in 'DVD±R for advanced users' started by sirmugen, Jan 13, 2005.

  1. sirmugen

    sirmugen Regular member

    Joined:
    Jan 8, 2003
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I just bought a new DVD-ROM just for ripping (Sony DDU1622) and now when I rip with Decrypter, I get "Pack Header Not Found" but it still goes through all the file and when I compress with DVD2One, it errors out.

    If I use Shrink for ripping and compressing, it works. But if I use my old burner with Decrypter and DVD2One, its fine, but its wayyy to slow.

    Any help or ideas would help, I also tried scuba pete's setting on Decrypter and still doesn't work.

    Thanks
    sirmugen
     
  2. zombieman

    zombieman Regular member

    Joined:
    Nov 17, 2002
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
  3. sirmugen

    sirmugen Regular member

    Joined:
    Jan 8, 2003
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Decrypter completes without any errors, (except the pack header in the log)..

    It when I try to compress it with DVD2One and Shrink, it errors out saying BUP file does not match IFO file and that I need to get all the files in order to compress.

    But if I use Shrink from the beginning (rip and compress) its fine. But I prefer the Decrypter and DVD2One way.

     
  4. sirmugen

    sirmugen Regular member

    Joined:
    Jan 8, 2003
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    zombieman

    Your link just takes me to the search part of the forum ??

    Thanks for replying

    sirmugen
     
  5. raspire

    raspire Member

    Joined:
    Jan 18, 2005
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I get the same errors and they are recent. I have been using this software for months and it just started. I am still using the same DVD reader and Writer.
     
  6. sirmugen

    sirmugen Regular member

    Joined:
    Jan 8, 2003
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Well raspire

    In my case i got a new DVD-ROM for ripping since the new release of Decrypter made my old burner soooo slow.

    I posted on Decrypter's forum and "lightin UK" author of decrypter said that only Sony and LiteOn had that problem, and that I'm stuck.

    But in your case, I don't know why your same burner would give you that error, make sure your IDE is on DMA instead of PIO. Sometime it might have reseted itself.

    sirmugen
     
    Last edited: Jan 18, 2005
  7. seneros

    seneros Member

    Joined:
    May 18, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    This same error just started for me. I've been using DVD Decrypter for a very long time, and I just received this error today. It's interesting because I am using a Pioneer 115, not a Sony or a LiteOn. I am sure the error is movie specific, since its a brand new movie (the forgotten) and I've been ripping other movies all week.
     
  8. sirmugen

    sirmugen Regular member

    Joined:
    Jan 8, 2003
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    well.. seneros

    Are you using the newest version of Decrypter v3.5.2.0 ??

    I know "The Forgotten" has the new protection scheme that Shrink won't be able to handle, only that version of Decrypter can

    sirmugen
     
  9. seneros

    seneros Member

    Joined:
    May 18, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yes, i am using the newest version. i read all over, and after ultimately trying everything on the DVDD forum, I used anydvd & clonedvd as someone suggested and made a perfect backup. hm.

    thom
     

Share This Page