1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Particular - DVD Authoring

Discussion in 'Video to DVD' started by goldemish, Mar 10, 2005.

  1. goldemish

    goldemish Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi everybody, i'm sorry for my language but i'm italian.
    I'm looking for a good DVD Authoring Software because i have to buid a particualre DVD:

    I have 3 movies: 1-"SLIDES.vob" 2-"COMMERCIALS.vob" 3-"BLANK.vob"

    but i need that the first movie: SLIDES starts in autoplay and perform a loop until the "FWD" button press.
    So it skips to Commercials and at the end to blank.

    For example:
    -insert the DVD:
    >start SLIDES
    -end of slides:
    >restart SLIDES (loop)
    -FWD push
    >start COMMERCIALS
    -end commercials
    >start BLANK

    I tried with DVDLab, but its starts only SLIDES loop, and when i press FWD the DVD Player shows the "can't perform action" icon (stop hand).

    How can i do?
    Wich software i should use?

    Thanks,
    bye
     
  2. rebootjim

    rebootjim Active member

    Joined:
    May 13, 2004
    Messages:
    2,631
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    DVDLab will do it.
    Set up the slides loop, with an "Invisible all" link, and set the mapping colours off (sliders all the way left).
    Make that link go to COMMERCIALS, etc.
    On the connections tab, right click on the slides loop movie, and select "UOP's and settings".
    In the box marked "Next button" (the FWD button is called NEXT), set it to "follow end link to next movie" Make sure that SLIDES is movie 1, and COMMERCIALS is movie 2, and BLANK is movie 3.
    Link COMMERCIALS to BLANK manually on the connections screen.
    Nobody will ever see the link, but it will always be there.
     
  3. goldemish

    goldemish Member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    thank you very much for your answer.

    I tried what you said.. but i have some trouble:
    i can't find "UOP's and settings"..
    i rigth click on slider (on connection)... and this is what i saw:
    [​IMG]

     
    Last edited: Mar 10, 2005
  4. rebootjim

    rebootjim Active member

    Joined:
    May 13, 2004
    Messages:
    2,631
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Um...sorry, my mistake. I should have said, "DVDLab PRO will do it.
     
    Last edited: Mar 10, 2005

Share This Page