1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

pcsxbox

Discussion in 'Xbox - General discussion' started by Pontius, Sep 9, 2004.

  1. Pontius

    Pontius Regular member

    Joined:
    Feb 15, 2004
    Messages:
    243
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I got pcsxbox.I put it on my xbox.But how do i get the ISO from an origianl PS1 game onto the xbox?
     
  2. lcarbutt

    lcarbutt Regular member

    Joined:
    Jan 26, 2004
    Messages:
    741
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    download clonecd from this site, put the ps1 game into your pc, then rip it. You will get 3 files, you only need the .ING and the sub(i think its called .sub not sure).You should put both the files in a folder(called whatever the game is called)then FTP that folder to the right place in your pcsxbox app(the right place is called psxcds or something like that) then when you start up your xbox open up pcsxbox go to select games and select the game that you want to play, then select the .img file. It will now start but remember different games need diffent settings.
     
  3. lcarbutt

    lcarbutt Regular member

    Joined:
    Jan 26, 2004
    Messages:
    741
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
  4. Pontius

    Pontius Regular member

    Joined:
    Feb 15, 2004
    Messages:
    243
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Do you know a website that has the settings for all the games?
     
  5. Hrdrk20

    Hrdrk20 Regular member

    Joined:
    Feb 13, 2004
    Messages:
    483
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    CDRWin from Golden Hawk is also good for PS1 backups. When the process is complete, rename the .bin file as your game and delete the unecessary .cue file
     
  6. lcarbutt

    lcarbutt Regular member

    Joined:
    Jan 26, 2004
    Messages:
    741
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
  7. Pontius

    Pontius Regular member

    Joined:
    Feb 15, 2004
    Messages:
    243
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I looked at the forums and i cant find the settings.

    And can you tell me how i would put a game with more than 1 disc on the xbox.Like final fantasy 7
     
  8. lcarbutt

    lcarbutt Regular member

    Joined:
    Jan 26, 2004
    Messages:
    741
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I play FF7 all the time, to swop discs on it when you come to the end of the disc it says"do you wish to save" you say yes and save. Then it will ask you to insert the new disc, just reset the xbox and load up the disc 2 image, then load that save game easy:)

    settings for ff7
    -on controller options turn of the fast forward thing
    -on the main options turn off framrate on turn on old framerate

    thats about it.
     
  9. lcarbutt

    lcarbutt Regular member

    Joined:
    Jan 26, 2004
    Messages:
    741
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i meant framerate OFF and old framerate OFF
     

Share This Page