1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

pixel fixer....on psp

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by kazumi27, Aug 28, 2007.

  1. kazumi27

    kazumi27 Guest

    hey guyz...how long do u have to use pixel fixer to fix 6 dead pixel???

    bcz i have tried it for 5 hours and nothing happen can any1 assist me...or maybe there is a better pixel fixer....i got the 1 from psp vault....

    thnk u
     
  2. sicdude

    sicdude Regular member

    Joined:
    Jun 12, 2013
    Messages:
    2,861
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Last edited: Aug 28, 2007
  3. kazumi27

    kazumi27 Guest

    doesnt work it says game cannot be started...an im on 3.52m33-4

    where do i put the files???
     
  4. haasmon92

    haasmon92 Regular member

    Joined:
    Jun 4, 2007
    Messages:
    366
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Go into Recovery Mode, select configuration, and set your Kernel to 1.50. Put the files in the GAME150 folder and then just run it as you normally would.
     
    Last edited: Aug 29, 2007
  5. kazumi27

    kazumi27 Guest

    it says game cannot be started corupt data...
     
  6. kazumi27

    kazumi27 Guest

    ANY1 help meee
     
  7. kazumi27

    kazumi27 Guest

    ANY1 help me...
     
  8. PeeEssPee

    PeeEssPee Regular member

    Joined:
    Aug 18, 2007
    Messages:
    202
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Woah Triple post, must be desperate..
     
  9. sicdude

    sicdude Regular member

    Joined:
    Jun 12, 2013
    Messages:
    2,861
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    what colour are the dead pixels
     
  10. Crazykid3

    Crazykid3 Regular member

    Joined:
    Jul 23, 2007
    Messages:
    459
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Nope, does not work for me and I only have 1 stuck pixel.
     
  11. kazumi27

    kazumi27 Guest

    there all white...i manage to make to work.but how long do i have 2 use it 4???
     

Share This Page