1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Play and Charge Kit

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by Viper3, Feb 22, 2007.

  1. Viper3

    Viper3 Regular member

    Joined:
    Apr 17, 2006
    Messages:
    309
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I've had this kit for about 6 months now and it always worked fine. Today I plugged it into my controller cuz it was giving me the low battery signal. When I plugged it in, I noticed the red charge light didnt come on, but the signal letting me know that the battery was low was gone. So after a while I went to unplug the kit to see if it had charged any by hitting the center X button and it was charging. What could be the problem? I would think that the red LED light busted but even when it was charged the green LED didn't come on.
     
  2. mikeismad

    mikeismad Regular member

    Joined:
    Feb 19, 2007
    Messages:
    2,426
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    have you thrown or dropped it lately? if so they both may have come undone from the board inside the casing thing
     
  3. Viper3

    Viper3 Regular member

    Joined:
    Apr 17, 2006
    Messages:
    309
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Thats just the thing. I always take good care of my stuff (as much as I do want to throw it across the room as hard as I can at times).
     
  4. Obike

    Obike Member

    Joined:
    Jul 24, 2003
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I had the same thing happen to mine. To be honest i did lob my controller across the room at the time, dumb russians in cod2.

    Instead of buying a new controller or cable i brought the quick charge kit. Its good coz it can charge to batteries at the same time, comes with a new battery and is standalone so doesnt need to be connected to the controller or 360
     
  5. Viper3

    Viper3 Regular member

    Joined:
    Apr 17, 2006
    Messages:
    309
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I figured out the problem. Apparently I was using the batteries instead of the battery pack. I've been using up my actual batteries the whole time damnit.
     
  6. profycy

    profycy Member

    Joined:
    Apr 7, 2005
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    funny you should mention this i just bought 1 today
     

Share This Page