1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

:: play NFS underground using a backup ::

Discussion in 'PS2' started by babelfish, Mar 25, 2004.

  1. babelfish

    babelfish Regular member

    Joined:
    Jun 18, 2003
    Messages:
    491
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    ok, this game is kinda cool but i cant play online using my backup (ARITA DVD-R written at 1x on crappy LG burner) as thereis a disk check... the original works fine... is therer a way round this that anyone knows of? cheers
     
  2. Cyprien

    Cyprien Active member

    Joined:
    Nov 2, 2003
    Messages:
    2,050
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    68
    play with the ogirinal and not the backup... online the backup wont work cuz of dnas.. do a search next time...
     
  3. billz

    billz Active member

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    1,064
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    hold on there a second cyprien, there's actually been a break thru get the beta patch at ps2nfo.com people are playing backups online now!!
     
  4. Cyprien

    Cyprien Active member

    Joined:
    Nov 2, 2003
    Messages:
    2,050
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    68
    well untill i see it proprly tested and atleast with a better gui i wont be using it... i used it on few games and wasted few dvd-r by doing so... the backup refuse to go online i tested SSX3.. socom2.. NFSU... o well like i use backups online anyway...
     
  5. babelfish

    babelfish Regular member

    Joined:
    Jun 18, 2003
    Messages:
    491
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    well - i just wanted to see.... i have tried to have a few games on the original but no one wants to race - odd huh...

    Cyprien - have a spliff and chill man :) i did do a seach but im obviously too much of a spanner to find it ;)

    looks like the DNAS trick isnt yert fully working - work in progress
     
  6. billz

    billz Active member

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    1,064
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    did you try doing it with cdmage?
     
  7. Cyprien

    Cyprien Active member

    Joined:
    Nov 2, 2003
    Messages:
    2,050
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    68
    i did try and im not going to waste more dvd-rs.... they say devs can look at it and i did... well the patcher can be generic from what i see... it can include multiple files that contain the data that is being patched like the codes in the iop... a better gui could be applied... in other words it works like this... patcher loads iso>reads the dnas>patch the right code>saves iso>says everything went ok... a simple thing to do but takes 2 days to do and build the right way... also it needs a list of all the games contaning the codes and the code list aswell... that can take a while... sometimes it's nice to know c+ n vb and asm lol...
     

Share This Page