1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Play XGD3 games even with the Silent update from Microsoft via Xbox Live

Discussion in 'Xbox 360 - Modding & Hacking' started by GI2, Dec 24, 2011.

  1. GI2

    GI2 Regular member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Found a tutorial. Click on it.

    Working XGD3 Bypass method

    I played MW3 just a minute ago with the silent update (updated dae.bin, I think).

    Assassin's Creed Revelations (and maybe some games) won't work, so I found the method, but haven't tested it because XboxMB's Horizon is a very slow download...

    Here's the method: How To Extract/Inject Title Updates from Horizon

    UPDATE: If someone's having trouble downloading Horizon, try 360Revolution. Don't worry, I'll find another link for Horizon.

    30 MINUTES LATER: Here's the link. Don't update because servers are down. Just Press cancel when updating. It will go Offline mode. Then do the rest.

    5 MINUTES LATER: AC:Revelations worked! Good luck guys!

    Glad I did this research! :)

    Note: This for the guys who got the Silent update and are not able to play games... Don't Worry BF3 works even without this method.
     
    Last edited: Dec 24, 2011
  2. Farrukh49

    Farrukh49 Regular member

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    172
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    "Posted 19 November 2011 - 03:07 AM"

    You're a bit late dont you think? This doesnt work for me anymore BTW, when I delete the system cache and boot up MW3, it will boot up but when I download the update it will give me the disc unauthorized error. All the other games will work as long as I dont download the update. Besides LT 3.0 will be out soon no need for this =)
     
  3. Modking30

    Modking30 Regular member

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    3,169
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Or just flash LT 3.0 and they will all work
     
  4. GI2

    GI2 Regular member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Yeah. But I'm not a flasher... I have to spend $50 on modding it... So. This is the way to go for me. lol.
     
  5. BillB

    BillB Regular member

    Joined:
    May 9, 2003
    Messages:
    546
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Even if you're not a flasher, you still need to Flash to LT3 so the games boot. Please learn how to flash your own drive. This will save you some dough down the road, plus you could charge your friends a few bucks to flash theirs :)
     
  6. embo22000

    embo22000 Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    it's so simple too i have over 100 drive keys on my pc hard drive thats how many 50 doll ive charged :)
     
  7. Aiur

    Aiur Regular member

    Joined:
    Feb 8, 2009
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    As people have mentioned, this has been known for awhile. It's also very hit or miss. Out of Skyrim, MW3, BF3, Halo Reach, Black Ops, Saints Row 3 and Gears 3, Saints Row is the only game that works using this method.
     
  8. GI2

    GI2 Regular member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    BF3, MW3 and Saint's Row works for me. Maybe you downloaded the wrong Title Update or placed it in in the wrong folder.
     
  9. GI2

    GI2 Regular member

    Joined:
    Jun 5, 2010
    Messages:
    213
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hahaha. That's awesome. But I ran short on money.
     

Share This Page