1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

playing my games off mem stick

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by heafff, Mar 5, 2007.

  1. heafff

    heafff Member

    Joined:
    Feb 3, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have 3.03OE-C and I have all my UMD games on my 4 Gig mem stick and everything is running great but when I loaded my Syphon Filter: Dark Mirror it shows the preview of the game and loads but then just sits at a black screen with the power lite on. Nothing happens...it doesn't shutdown and it doesn't load anything. After I turn it off it boots just fine...I have re-ripped and everything I even tried downloading a different copy and I get the same affect...been reading a lot of forums to no prevail. Any help is greatly appreciated!
     
  2. The_Arc

    The_Arc Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    422
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Tried this?

    Turn off PSP
    Hold "R" When turning on
    Goto configuration
    Disable "Use No UMD"
    Restart
    Insert UMD Game into drive (ANY game)
    Run ISO
     
  3. heafff

    heafff Member

    Joined:
    Feb 3, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have messed with the config settings and still nothing...all other ISO's work but when Syphon Filter Loads it just sits at a black screen. I have tried kernal 1.5 and kernal 3.03 would that make any kind of difference? I really appreciate your time and thoughts on this..thank you ARC!
     
  4. The_Arc

    The_Arc Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    422
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Nah kernel is for homebrew only, have you tried setting the CPU speed to 300mhz then running it?
     
  5. heafff

    heafff Member

    Joined:
    Feb 3, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    XMB is at 300
    UMD/ISO is at 333 should I change it to 300 all around?
     
  6. The_Arc

    The_Arc Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    422
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    XMB never needs to be higher than default, it just wastes battery

    Thats stumped me that has.....i did a bit of googleing but found nada

    My best advice is to bump this topic daily, see if anyone else has had the same problem

    Sorry!

    Have you tired JUST syphon filter on the MS?
     
    Last edited: Mar 5, 2007
  7. heafff

    heafff Member

    Joined:
    Feb 3, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I appreciate the advice I will see what happens over the next few days! By the way what does MS mean....I know that might be dumb I just got back from work and my brain is fried!
     
  8. The_Arc

    The_Arc Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    422
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Memory stick :)
     
  9. heafff

    heafff Member

    Joined:
    Feb 3, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    haha...ya I am special....ya I have MGS-Port ops, Ace Combat X, Sid meiers Pirates, Rocky and Sonic Rivals. Everything works fine even homebrew just this one game doesn't load....thats why I am so confused...hmmm
     
  10. The_Arc

    The_Arc Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    422
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Yea take em all off and try it, ive seen this sort of problem with fake Memory sticks sold on eBay, data stored on the second half of the card produces loads of errors.

    Im not saying yours is fake but i just want to rule out a faulty MS
     
  11. heafff

    heafff Member

    Joined:
    Feb 3, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    all set...I am formating and then trying to load it again. We shall see what happens.....Yup it still only shows the preview and then sits at a blank screen...really weird...I guess I'll just keep messing with it and see what I can do...very interesting.
     
  12. The_Arc

    The_Arc Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    422
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Yea its been an interesting night lol, so far ive had about 6 threads that have utterly stumped me and refuse to be fixed lol :)
     

Share This Page