1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Prescott

Discussion in 'PC hardware help' started by p4_tt, Jan 2, 2005.

  1. p4_tt

    p4_tt Active member

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Messages:
    2,207
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    I plan on buyin a P4 3.4ghz prescott this week but a friend of mine sayed that you need a 450watt power supply to run prescotts, Can any1 tell me if this is true
     
  2. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,092
    Likes Received:
    84
    Trophy Points:
    128
    as long as you have a p4 type psu which according to your sig you do, you should be alright. what is wattage of your psu
     
    Last edited: Jan 2, 2005
  3. p4_tt

    p4_tt Active member

    Joined:
    Feb 3, 2004
    Messages:
    2,207
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Its 300watts, the thing is am in the middle of a major upgrade to my whole system, I just got a new board that takes Prescott’s (800mhzFSB) the board am using right now only takes 400/533mhz fsb processors, that’s kind of why i thought i might have to buy a 450watt psu. Would having a 450watt psu affect any of my hardware if say i only needed a 350watt? BTW the new board is a MSI 865PE Neo2-P
     
    Last edited: Jan 2, 2005
  4. ddp

    ddp Moderator Staff Member

    Joined:
    Oct 15, 2004
    Messages:
    39,092
    Likes Received:
    84
    Trophy Points:
    128
    if going by what is on your sig, than should be no problem
     

Share This Page