1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem Booting With Swap Magic DVD

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by Eric04h, Apr 30, 2004.

  1. Eric04h

    Eric04h Member

    Joined:
    Apr 2, 2004
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Well Heres my problem...i have a Swap Magic CD 3.0 which is what i use to boot my DVD Backups...By inserting The Swap Magic DVD..putting a PS2 original as a TOC disc and then the backup...But when i try to boot any PS2 Backup on with My Swap Magic DVD Disc It Never Boots Any Of The DVD Backups....When it saids
    "Insert Disc" i insert My DVD Backup Useing The Flip Top Method...But then it just hangs on that screen..Am I doing something wrong??

    Also i have another problem...I have backup True Crime and as i see on alot of Forums here i need a CD Loader And need to Select "No PN" ...well heres what i do..i insert the Swap Magic 2.0 CD and then swap with the CD Loader..i push X and then select "No PN" and then Push X Again...after that i insert a the Swap Magic DVD Disc and then Push X once again...after that it saids "insert Game EA Method" or sumthin like that...which is when i insert the backup of true crime useing the Flip Top..but then it just hangs on that Screen and does nothing after I push X



    And One more Question..i have backed up a Copy of Jet Li:Rise to Honor...i have made it half way through the game but on one Video clip it just Keeps Getting Stuck...i tried burning it 2 more times Useing 1X on Ritek Media but still the same results with the Game..Any Way to Fix This??

    ~Eric~
     
  2. sly_61019

    sly_61019 Senior member

    Joined:
    Jun 28, 2003
    Messages:
    9,522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    116
    sounds like you got a bad swap magic dvd disc.
     
  3. againstme

    againstme Member

    Joined:
    May 8, 2004
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    do you have to have anything special like a gameshark or anything when using the slide card and swap magic discs?
     
  4. Eric04h

    Eric04h Member

    Joined:
    Apr 2, 2004
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    No, when you have the swap magic and the slid card or Flip Top..all you need is that..gameshark or action replay is only if you dont have swap magic..gameshark is basicly a more difficult alternative way to boot Backups...If you have swap magic you can play backups only useing that...some games require a cd loader which is in cunjuction with the backup after swap magic..and if you wanna play DVD Rips(DVD game downsized to fit on a CDR) you will need Breaker Pro.some dvd rips will work without it but will probably have problems.

    ~Eric~
     
  5. Eric04h

    Eric04h Member

    Joined:
    Apr 2, 2004
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hahahaha im stupid..i thought this was the forum i made and i thought you were asking me something...but no i do not have none of those..to bbot cd-r and DVD rips i just use the swap magic or the swap magic and breaker pro...and to boog dvd backups i have to put swap magic cd ver. and then open tray and put a a game as a TOC disc and then the dvd backup..but i cant get the dvd disc to boot up dvd games at all..i just use the Flip Top cover and The Swap magic CD 3 CD and the DVD 2.0 which wont boot my backups!anyone gotz any help with that?

    ~Eric~
     

Share This Page