1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

problem copying a movie

Discussion in 'DVDR' started by Bridget, Mar 15, 2005.

  1. Bridget

    Bridget Guest

    I was trying to backup a movie and got this message when when I clicked on simple on dvdxcopy platinum:

    could not load your drive information. Please run the Drive Selector application.
    I am pretty new on computers, but trying.

    Thank you.
     
  2. mini_mod

    mini_mod Member

    Joined:
    Mar 13, 2005
    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Perhaps your pc is not recognizing the dvd drive.
    Or your driver for the dvd drive is not installed.

    Just a thought, could be wrong.
     
  3. j_holmes

    j_holmes Regular member

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Messages:
    208
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    This mite be a quick solution:

    Run this, it will be in this location:

    C:\Program Files\321Studios\Platinum\DriveSelect.exe


    Hope this works
     
  4. Bridget

    Bridget Guest

    Hi: J_holmes

    I clicked on all programs then clicked to dvdxcopy platinum-clicked on drive select, and it worked.
    THANK YOU.
     
  5. j_holmes

    j_holmes Regular member

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Messages:
    208
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hi there,

    Glad it worked.

    Best of burning to you.
     
  6. Bridget

    Bridget Guest

    j_holmes

    Can you help again? After I copy my movies how do I delete it from my hard drive?

    I clicked on start =search-selected all files and folders and typed in .ISO and it didn't bring up any files.
    Thanks
     
  7. aabbccdd

    aabbccdd Guest

    Bridget it should be in your c drive you can delete it there so click start, click my computer ,then double click your c drive and it will open the folders and delete the folder from there.
     
  8. j_holmes

    j_holmes Regular member

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Messages:
    208
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Hello again,

    Open the program,

    Click settings,

    Look where it says Temporary folder,

    There it is.


    But I think it should delete them itself after the burn.

    Hope this helps
     
  9. HURider

    HURider Member

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    DVD X Copy does delete the temp file on it's own. DVD
     
  10. Bridget

    Bridget Guest

    j_Holmes
    aabbccdd

    Thanks for all your help.
    It does appear that the movie is deleted after its burned, because I couldn't find the file.

    Thanks again.
     
  11. Bridget

    Bridget Guest

    HURider

    Thanks for your reply.

    Bridget
     
  12. HURider

    HURider Member

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Bridget Im not new to this jus new to the software. Now I started with DVD X Copy Plat and found something that is much better without having to see their logo at the start of a movie. This is what you need and it's so simple.

    1. DVD Region & CSS Free v5.8..
    2. Nero Burn and NeroVision
    3. DVD Decrypter
    4. DVD Shrink

    I use DVD Shrink on everything and never have a problem.Good Luck.
     
  13. westbrom

    westbrom Guest

    try to copy resident evil 2 with dvd shrink, you will have a problem then, also layercake.... try anydvd it works well

    boing boing baggies baggies 4 - charlton 1
     
  14. Bridget

    Bridget Guest

    to HURider

    Do I just need DVD Shrink - not the first 3 listed??
    Bridget

    Thank you
     
  15. aabbccdd

    aabbccdd Guest

    Bridget you will need anydvd running in the background with dvd shrink or dvd region+css free. any dvd i think is a better program than region+css and you will need a burning program you can use dvd decrypter for it most just use nero or you can use roxio also.hope this helps hun.
     
  16. aabbccdd

    aabbccdd Guest

    oh yes anydvd running in the background is for doing the newer movies with the new encryption like RE-2 or the forgotten etc.
     
  17. hemanav

    hemanav Guest

    Hello,

    I have version 4.0.3.8 of DVDXCOPY Platinum, all of a sudden it has stopped working, meaning after clicking "I agree" the program freezes up, this is using the 'advance' tab. If I use the 'simple' tab, the program comes back saying 'could not load drive info, run drive selector application'. I've tried the solutions below. The C drive location could not be found, I tried D drive also (have 2 drives) also i've tried to select drive off of programs, dvd x copy, nothing comes up. Can someone help me.

    Thanks
     
  18. j_holmes

    j_holmes Regular member

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Messages:
    208
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    The drive select program is simply in the location where xcopy is installed.

    Although, with it freezing up, like you said, I would try to reinstall it if that pursues.
     
  19. hemanav

    hemanav Guest

    Thanks for the reply,

    I was hoping I would have to avoid, I am at my last install (3rd) per instructions...have had computer crash,now this. Or is it just last install, i've read that there are unlimited install now, somewhere on this site I thought. I had purchased full boxed version online.

    Thanks again
     

Share This Page