1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

PROBLEM GAME COULD NOT START ON 3.40OEA PSP

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by lanxlan2, Apr 25, 2007.

  1. lanxlan2

    lanxlan2 Member

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    plz hlp some1 i new to this stuff and i really wan to ply burnout legends wat do i do i got iso from www.isohunt.com
     
  2. Emuz_Man

    Emuz_Man Member

    Joined:
    Apr 16, 2007
    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Then it's pirated and helping you would probably be moddable. Don't mention where you got it from next time (of there is one).
     
  3. ggbarnum

    ggbarnum Regular member

    Joined:
    Apr 14, 2006
    Messages:
    1,432
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46

    Try searching for the info you need.

    Are you even running devhook friendly firmware ?
     
  4. lanxlan2

    lanxlan2 Member

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    sry 4 given site but wat do u mean friendlly firmware 1st i got devhook 5.1 thn i put it to 3.01 thn upload got to 3.01 thn put in kingdom paradise for my UMD thn it just froze??
     
  5. PeaInAPod

    PeaInAPod Active member

    Joined:
    Nov 28, 2005
    Messages:
    3,065
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    @lanxlan2

    Type using full words and puncuation, it will make your posts a whole lot easier to read. Redo that last post and I will see if I can give you a hand.
     
  6. lanxlan2

    lanxlan2 Member

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    sry ok i downgrade my psp to 1.5 thn i put devhook 5.1 and i wanna ply burnout legends. whn i start devhook 5.1 put it to 3.01 thn start. after tht i put the UMD kingdom of paradise thn it just freezes. sry
     
  7. PeaInAPod

    PeaInAPod Active member

    Joined:
    Nov 28, 2005
    Messages:
    3,065
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    @lanxlan2,

    I think what you should do is upgrade to a custom firmware. Much better games compatibilty than 1.5 w/ DevHook. And one of the best features is that it is homebrew capable while still retaining all the good features of the official Sony firmware. Another good option is one called "Recovery Mode", basically if you should brick your PSP this option gives you a good chance at saving it from brickage!
     
  8. scott2k7

    scott2k7 Guest

    yeh like he sed upgrade 2 a custom version in no having a 1.5 feels gd but u cant play hardly and umds on it so it is crap
     
  9. lanxlan2

    lanxlan2 Member

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    whats a good custom firmwire
     
  10. PeaInAPod

    PeaInAPod Active member

    Joined:
    Nov 28, 2005
    Messages:
    3,065
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    Well it uses to be 3.03 OE-A was the best, not the latest but the best. But now 3.40 OE-A has been released and it has all the same custimization as 3.03 OE-A and all the features of 3.40. So I would have to recommend 3.40 OE-A.

    Link to 3.40 OE-A Easy Installer....
    http://www.mediafire.com/?2mzqj5dyrni


    Link to Firmware 1.5 Recovery Program Easy Installer.....
    http://www.sendspace.com/file/454l5j



    Good Luck
     
  11. lanxlan2

    lanxlan2 Member

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    just to be safe it dosnt brick right.

    and how do i put games if thers no devhook can i always go bak to 1.5 no brick
     
  12. Megaman17

    Megaman17 Regular member

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    508
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    You place ur ISO/CSO in a folder called "ISO" (Must be Full Caps)
    Ex.--I:/ISO/burnout.iso

    In Custom Firmware, the ISO will appear in ur XMB Game Memory Stick Section.
     
  13. lanxlan2

    lanxlan2 Member

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    thxs but how do i install the 3.40oea i got these folders now what
    does this brick?

    and whn i retuen to 1.4 does it brick 2 thxs ull hlpen me. :)
     
  14. Megaman17

    Megaman17 Regular member

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    508
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Questions:
    1. What's ur PSP Firmware.
    >>>>Go to Settings/System Software/ to check this.

    2. Do u have a TA-082 Mobo on the back of ur PSP UMD SLOT DRIVE.
    >>>>Can someone here pls post the pic up for this dude?

    Answers:
    1. Yes, if u feel uncomfortable with Custom Firmware,
    you can go back to 1.5 as u wish.

    2. Any thing else u need to know, tell me.;)
    Glad to help around the forums.;)
     
  15. lanxlan2

    lanxlan2 Member

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    no i dont have the ta 1512 thgy mother board

    my psp is 1.5

    is it safe goin to custom Fw

    how do u INSTALL it i got the lonks in this fourm from peainapod TY

    so hoq do i install it
     
  16. lanxlan2

    lanxlan2 Member

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    i downloaed the link tht peainapod gave and it only has this

    1ST FOLER 3.40OEA INSTALLER FOR ANY NOOB!

    INSIDE THER IS 2 FOLDERS 3.40OEA FLASHER AND 3.40OEA FLASHER%

    wher do i put the folders
     
  17. scott2k7

    scott2k7 Guest

    x:/psp/game x is the drive of ur psp
     
  18. lanxlan2

    lanxlan2 Member

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    hey whn i start a game it says

    GAME COULD NOT BE STARTED (80020321) hlp plz
     
  19. scott2k7

    scott2k7 Guest

    for the 3.40-a flasher and thing well its up 2 u i am waitin for a winstaller from hex so then i only have to run the update
     

Share This Page