1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with a Starview channel

Discussion in 'Digital TV - United States & Canada' started by ppfxxx, Jul 17, 2007.

  1. ppfxxx

    ppfxxx Member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Is anyone else having problems with sky movies drama on n*l in Ireland. Since the update two weeks ago any time I switch this channel on I get 3 tiny screens running down the left hand side and the rest of the screen is blank.

    Any ideas about how to fix this? (already tried reinstalling channels)
     
  2. Celtic71

    Celtic71 Active member

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Messages:
    5,948
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Try delete the channel and do a manual scan from a different movie station , you might have to do this a few times and Im sure it will pick it up
     
  3. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96


    Sly Movies drama can be found by a manual scan at the freq 323.000 MHz. Delete the one you have first as Celtic has said.
     
  4. ppfxxx

    ppfxxx Member

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Thanks for the help guys
     
  5. sc0user

    sc0user Active member

    Joined:
    May 31, 2007
    Messages:
    13,111
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96

    No problem Thanks Celt :)
     
  6. speedy14

    speedy14 Member

    Joined:
    May 26, 2007
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    lads i deleted the sky drama and did a manul scan when the channels are found what do u do next
     
  7. Celtic71

    Celtic71 Active member

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Messages:
    5,948
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    96
    Go to your list of channels and they will be found at the end
     
  8. speedy14

    speedy14 Member

    Joined:
    May 26, 2007
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    did all that and the channel is still the same also e4 is gone the same way i put in freq scouser gave me but it is findinh no channels any other ideas lads
     
  9. MAINAMN

    MAINAMN Active member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    if you cant get them by doin
    manual scan. then downfrequency
    you are better off doin a factory reset and an autoscan
    as they will all come back in then for u
    however you will have to input your fav;s again !
     
  10. speedy14

    speedy14 Member

    Joined:
    May 26, 2007
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    done a factory reset and they are still coming in the same
     
  11. MAINAMN

    MAINAMN Active member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
  12. speedy14

    speedy14 Member

    Joined:
    May 26, 2007
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    lads tried everything and its still not working channel is still bad also e 4 is the same done factory reset .also manul tunnin any more suggestion please dont mind the drama but my wife loves e4
     
  13. MAINAMN

    MAINAMN Active member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    where are u located m8
    i know its ok in dub ?
     
  14. speedy14

    speedy14 Member

    Joined:
    May 26, 2007
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    in waterford
     
  15. MAINAMN

    MAINAMN Active member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    are u on cho*us
     
  16. speedy14

    speedy14 Member

    Joined:
    May 26, 2007
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
  17. speedy14

    speedy14 Member

    Joined:
    May 26, 2007
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    are u still their can u think of anything
     
  18. MAINAMN

    MAINAMN Active member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    sorry m8 back again. what cant you get, tryin to get to bottom of this !
     
  19. speedy14

    speedy14 Member

    Joined:
    May 26, 2007
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    when i done manul scan the same channel comes up again in the same way even after deleting the old one first also i done this a few times also i done factory reset and still the same problem
     
  20. MAINAMN

    MAINAMN Active member

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,316
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    66
    i think it may be a prob in your area cause it seems u have done everything..
    last case senario would be a reflash, however this may still not solve the problem.what version is on your box now?
    hit system info!...
     

Share This Page