1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with apache2

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by Pyro7778, Mar 30, 2007.

  1. Pyro7778

    Pyro7778 Member

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hello, on all the dual layer games, I am only able to extract the first layer.

    I right-click the game name and hit switch layer, and I get a C++ Assertion error. It's barstat.cpp.

    If anyone knows how to fix thi splease let me know.
     
  2. neptune

    neptune Regular member

    Joined:
    Apr 17, 2006
    Messages:
    974
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    download apache3 it will extract both automaticaly
     
  3. neptune

    neptune Regular member

    Joined:
    Apr 17, 2006
    Messages:
    974
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    download apache3 it will extract both layers automaticaly
     
  4. Pyro7778

    Pyro7778 Member

    Joined:
    Mar 30, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Anyway I could get a link for APACHE3?
     
  5. neptune

    neptune Regular member

    Joined:
    Apr 17, 2006
    Messages:
    974
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26

Share This Page