1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with backup Call of Duty

Discussion in 'PS2 - DVD backup discussion' started by wargamer, Dec 31, 2004.

  1. wargamer

    wargamer Guest

    Help.

    I have made a backup of my Call of Duty, and it's just about unplayable. Staggering shit, VERY SLOW LOAD!, Arrghh. I'm so frustrated and i don't know what to do about it?.

    I do know what it is, my PS2 is having trouble reading the disc but why is that?, Is the DVD media i'm using?.

    Ok I heard Ritek's are best for PS2?. But where the hell can i get them. I'm in Australia and i cannot find them anywhere!.


    Kris.
     
  2. hursty

    hursty Active member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    4,618
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    66
    you need to give more info on the system you are using
    what mod chip?
    are you using swap magic/flip?
    what speed did you burn at
    what software did you use?
    what type of media are you using?
    [​IMG]
     
  3. geeuk

    geeuk Member

    Joined:
    Jan 1, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi,

    I have the same problem aswell i'm using a DMS 4 Pro i readed it at 1X and wrote at 1X aswell i used DVD Decrypter and i used 2 diffrent blanks one was infinti and the other one is TDK much expensive! But it still crashes at the loading?

    Gokhan
     
  4. wargamer

    wargamer Guest

    DVDBurner: lite-on DVD+RW
    Media: TDK DVD+R
    Burned at: 2x
    I use DVD Decrypter.

    silver satin PS2 v10 i think.
    Swapmagic 3.0 /slidetool

    The only 2 games i have backedup and are not good, are
    ShellShock Nam '67 & Call of Duty
    Both i've made backup of and they just not playable, and give my PS2 a bluddy rough time with loading ect. It's got me real pissed off to painfully wait too slow!!!.

    Also i have done Driv3R with TDK and it works fine!. Now isn't that wierd.
     
  5. hursty

    hursty Active member

    Joined:
    Nov 22, 2004
    Messages:
    4,618
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    66
    try changing your media to dvd-r.
    i have a messiah 2 installed,use infiniti dvd-r x4,dvd decypter,also on satin silver ps2,my copy of call of duty works flawlessly.
    have you checked whether this game needs dvdloader for your swapmagic?
    nam 67 is a bit of a bitch
    ps...try patching this game
     
    Last edited: Jan 2, 2005
  6. Dude2099

    Dude2099 Regular member

    Joined:
    Nov 4, 2004
    Messages:
    434
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
  7. Geno64

    Geno64 Member

    Joined:
    Dec 29, 2004
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
  8. wargamer

    wargamer Guest

    Thanks for the help guys.
     
  9. geeuk

    geeuk Member

    Joined:
    Jan 1, 2005
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi,

    I've tried a TDK dvd-r and it works like a dream.

    Thanks everyone

    Gokhan
     

Share This Page