1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with Fire Emblem RD after the galaxy patch(wiikey)

Discussion in 'Nintendo Wii / Wii U' started by pilule, Nov 24, 2007.

  1. pilule

    pilule Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Well, first of all, i had upgraded my wiikey to the 1.9g since i was planning to play super mario galaxy. Before playing it, i was playing Fire Emblem and it was going well. And then, after the patch which come with Galaxy, Fire emblem doesn't want to start.
    The Wii can read the game, and then i click play and it goes black for 1 second and then throw me back to the Main Menu. BTW Fire emblem is a NSTC-U and my wii is usa too.
     
  2. pilule

    pilule Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Btw, i don't have any other problem with my other back-up, seems like its the only one messing around.
     
  3. wes00

    wes00 Member

    Joined:
    Apr 28, 2007
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    I have almost the same problem. On my FERD backup I can't open up a new game (I updated before I got FERD). I haven't heard of a fix or anything for it but it may be out there and I just missed it. Hopefully someone that knows will chime in :)

    ~Wes
     
  4. pilule

    pilule Member

    Joined:
    Nov 24, 2007
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    yeah let's hope so :)
    And after all, its not only my FERD that doesn't work.
    10/25 doesn't work.
    Seems like its all the new games that don't work anymore.
    All the games working are those whose came around the same time as the wii did.
     

Share This Page