1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with gta for gba on gpsp

Discussion in 'Sony PSP - Homebrew software' started by smacyo137, Apr 20, 2007.

  1. smacyo137

    smacyo137 Regular member

    Joined:
    Apr 8, 2006
    Messages:
    375
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I ve tried three diffrent gta gba roms in the newist gp sp and i keep getting an error it say at some number and then restarts the system
    is this common?
    any way to fix it?
    does it work with any1 else?
     
  2. Jalathole

    Jalathole Guest

    gpsp isn't perfect and it won't run very many games other than the popular ones... sorry.
     
  3. NicHt

    NicHt Regular member

    Joined:
    Oct 26, 2006
    Messages:
    429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Have you tried other ROMs? Do you have the GBA Bios needed to use GPSP?
     
  4. scott2k7

    scott2k7 Guest

    yeh thats wot it sed 2 me wen i didnt have the bios files then once it sed that it sed psp auto shutdown in 5 secs
     
  5. smacyo137

    smacyo137 Regular member

    Joined:
    Apr 8, 2006
    Messages:
    375
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    i have the bios
    it say bad something then numbers and letters

    can any1 get it to work??????
     
  6. NicHt

    NicHt Regular member

    Joined:
    Oct 26, 2006
    Messages:
    429
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    We cannot help you if you are speaking in pigeon English, please, post the error message, please tell us what all you have done to try and make it work. Please take the time to write a proper response, with all the details. Please be polite, consice and and coherent, we are here to help, but we cannot help if we don't know exactly what your problem is. Were here to help, and are happy to help, but please... post in English so we can all understand
    Cheers,
    -Nicht
     
  7. scott2k7

    scott2k7 Guest

    all it has said on my screen that the bios is missing and auto restart or shutdown cant remember but sumin like dat
     
  8. chanman1

    chanman1 Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2006
    Messages:
    1,705
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    THere are fake ones out there, google gba_bios.bin
     
  9. scott2k7

    scott2k7 Guest

    even if you google it all that comes up is that its illegal well ifound one link after searching for ages and it was a torrent
     
  10. chanman1

    chanman1 Regular member

    Joined:
    Feb 6, 2006
    Messages:
    1,705
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    the first link if you google it is fine, that is the one i use
     
  11. scott2k7

    scott2k7 Guest

    k dude i will try it l8a
     

Share This Page