1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with IE 11. Hijack?

Discussion in 'All other topics' started by Mr_Del, Apr 1, 2007.

  1. Mr_Del

    Mr_Del Regular member

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    698
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Yjere is a recent issue with IE. When I first start it a randomly pick web page pops up. Hijack this will not display BHOs. I ran the newest Adaware. Problem is still there. Any thoughts? I may have caused this by accedent.

    Been gone for about a year. I am back.

    -Del
     
  2. Mr_Del

    Mr_Del Regular member

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    698
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Just noticed this is happening at random. seems to beee sending adds. Even the ones thta look like system errors. At all times surfing the web when ever it feels like sending an add.

    -Del
     
  3. revengine

    revengine Regular member

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    157
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
  4. Mr_Del

    Mr_Del Regular member

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    698
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    After asking kids ads I found out what happend.They dl a file that cau. I made them find it again. I now have the file. Now I need something to read exe files or someone willing to dl thisfile from me to seif they can figure what the file did.

    -Del
    Thans for the link will giv a try.
     
  5. thecraigc

    thecraigc Regular member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Messages:
    945
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    IE11!?
     
  6. Mr_Del

    Mr_Del Regular member

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    698
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    I ran the program. found 2 Bho that may not be safe.They are umoxxiga.dll and ssqpq.dll. Now to get rid of them.

    -Del
     
  7. Mr_Del

    Mr_Del Regular member

    Joined:
    Feb 3, 2005
    Messages:
    698
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    Ok I found a solution you may DUH at. I thought I hade system restore disabled. Then I remembered I had to do a repair install and thought this may have turned it back on. Well I got lucky and it was on. I restored to a point before the problem occured. All is good now. I can still get good use out of that program. Thanks guys.

    -Del
     
  8. thecraigc

    thecraigc Regular member

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Messages:
    945
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    cool...

    why would you turn it off anyway??
     

Share This Page