1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

problem with ISO gameplay

Discussion in 'Sony PSP - Homebrew software' started by 10201578, Jul 18, 2007.

  1. 10201578

    10201578 Member

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    hey guys,
    ive got my PSP here with 3.40 OE A. i'm tryin to play Killzone:liberation ISO which i've downloaded from net.

    the thing is, it works perfect till i try to start the campaigns, a sign of UMD flashes at the top-right side of the screen as it is loading the game but then it freezes there.

    is it something with the ISO or its with the settings?
     
    Last edited: Jul 18, 2007
  2. lordofuo

    lordofuo Regular member

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    265
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    do you use the No UMD plugin? or are you using a devhook or something?

    try turning off the no umd thing on your recovery menu, then put a UMD of any kind in and start the ISO.

    if it still does it, then i dont know what to say. youll have to get answers from the more "experienced" :)

    hope this helps though!
     
  3. 10201578

    10201578 Member

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    im not using any applications like devhook or anything...and yes, i have turned off the no UMD option. ive tried almost everything...but still havent got the ISO running properly.
     
  4. blackvamp

    blackvamp Regular member

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    1,173
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Maybe a bad iso, try another source.
     

Share This Page