1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem With loading games

Discussion in 'Sony PSP - Mod and firmware discussion' started by pspmax300, Oct 9, 2007.

  1. pspmax300

    pspmax300 Member

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Hi, i'm new here. i have been searching this forum for the past hour for my problem but nobody seems to have the same firmware as me. I am running on 3.60 m33 firmware. I bought it like that. i have serveral CSO game files and have tried running it at the game tab. Everytime i run it, the sony psp screen comes out. After around 5 secs, it turns off again. i have tried changing the same file to an ISO with a decompressor but it still doesn't work. Can somebody please help me? Redirect me if there's such a post as well. Other people with the same problem have different firmwares from mine =/

    thanks.
     
  2. vcbc

    vcbc Regular member

    Joined:
    Apr 15, 2006
    Messages:
    1,080
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    46
    Do u have a game in the PSP? Shutdown PSP completely. Go to Recovery Mode. (Hold R while turning on PSP) Go to config and change the UMD Mode to Sony NP9660 -NO UMD
     
  3. pspmax300

    pspmax300 Member

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    Yes i have a game inside.. An original burnout dominator UMD.
     
  4. pspmax300

    pspmax300 Member

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    11
    THANK YOU SO MUCH I'VE BEEN WORKING ON THIS FOR THE PAST 3HOURS NOW.. THX IT WORKS
     
  5. Rav3

    Rav3 Regular member

    Joined:
    Aug 11, 2007
    Messages:
    227
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    26
    U can also set it to 'Normal - Umd required' which should work fine, but u will need a UMD in the bay.
     

Share This Page